ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η απαράδεκτη συμπεριφορά ενός δημότη ο οποίος απείλησε να μετατρέψει σε αρένα την αίθουσα στιγμάτισε τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δ.σ. δήμου Τυρνάβου απειλώντας την αισθητική και το κύρος ενός χώρου που αν μη τί άλλο είναι χώρος γόνιμων αντιπαραθέσεων και επίδειξης πολιτικού πολιτισμού για πολλά χρόνια εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Ο εν λόγω δημότης που επιχείρησε να επιλύσει εντός της αίθουσας προσωπικές διαφορές με εν ενεργεία αντιδήμαρχο μη σεβόμενος τη διαδικασία επιδεικνύοντας απαράδεκτη αντιδημοκρατική συμπεριφορά πλησίασε την έδρα του συμβουλίου και άρχισε να τη χτυπά με το χέρι του κάνοντας συμβούλους και παρατηρητές να παγώσουν με τις ενέργειές του.

Φυσικά για τη συμπεριφορά του εν λόγω δημότη έχει μερίδιο ευθύνης και η παράταξη της δημοτικής αρχής που τον είχε στους κόλπους της ως υποψήφιο κάνοντάς τον να θεωρεί ότι το δημαρχείο και η αίθουσα του συμβουλίου είναι σπίτι του και ότι τώρα που διαφώνησε ποιός ξέρει γιατί με την παράταξη και το δήμαρχο νομιμοποιείται να κάνει μπάχαλο την αίθουσα του δ.σ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ