ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αποχώρησε από τη συνεδρίαση η Αν. Ψύρρα για να διευκολύνει τη λειτουργία του δήμου

Η αποχώρηση της επικεφαλής της παράταξης “Διαδημοτική Συνεργασία” Αναστασίας Ψύρρα από τις σημερινές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Τυρνάβου που είχαν ως θέματα ημερήσιας διάταξης την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος, του προϋπολογισμού και του σχεδίου δράσης για το 2018,

οδήγησαν στην έγκριση των εισηγήσεων της δημοτικής αρχής και στην άρση των αδιεξόδων που είχε δημιουργήσει η άρνηση της αντιπολίτευσης και των ανεξάρτητων συμβούλων να δώσουν θετική ψήφο.

Παίρνοντας το λόγο στην αρχή της συνεδρίασης η κ. Ψύρρα υποστήριξε ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση που ούτε λίγο ούτε πολύ τη χαρακτήρισε παιχνίδι και σημείωσε ότι αποχωρεί από την αίθουσα για να διευκολύνει το δήμο και όχι για να δώσει έγκριση στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής.

Παράλληλα τόνισε ότι είναι απαράδεκτο κάποιοι με αφορμή την περυσινή της απουσία από συνεδρίαση του δ.σ. να διασπείρουν φήμες για συνδιαλλαγή της με τη δημοτική αρχή αμφισβητώντας ακόμη και την ασθένειά της που την οδήγησε σε απουσία από τη συνεδρίαση.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ