ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Φωτιές σε κάδους τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 17.00 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας εξαιτίας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε μπαλκόνι διαμερίσματος στο κέντρο της πόλης, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Περιπολικό της αστυνομίας μπλόκαρε την είσοδο προς την οδό Μιαούλη, όπου επιχείρησαν 2 οχήματα της ΠΥΛ με δύναμη 5 ανδρών, καθώς οι φλόγες έκαιγαν τον εξωτερικό διάκοσμο του μπαλκονιού, ενώ επιτόπου έσπευσε και συνεργείο της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η φωτιά προκλήθηκε εξαιτίας βραχυκυκλώματος εξωτερικής εγκατάστασης ρεύματος που φώτιζε το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του διαμερίσματος στο μπαλκόνι, με το έργο της κατάσβεσης να ολοκληρώνεται πριν η φωτιά επεκταθεί στο υπόλοιπο διαμέρισμα.

ΜΕ ΝΕΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΜΕΝΩΝ ΚΑΔΩΝ ΜΠΗΚΕ Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με τρία νέα περιστατικά καμένων κάδων μπήκε το 2018 στη Λάρισα, ενώ η Πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει και στις τρεις περιπτώσεις αποτρέποντας την επέκταση της φωτιάς.

Το πρώτο συμβάν σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην οδό Μπασδέκη, για να ακολουθήσουν άλλες δύο κλήσεις στην ΠΥΛ για ανάλογα περιστατικά στις οδούς Ταγματάρχου Βελισσαρίου και Ηφαίστου.

Και στις τρεις περιπτώσεις οι κάδοι καταστράφηκαν ολοκληρωτικά, ενώ η επέμβαση της ΠΥΛ απέτρεψε τα χειρότερα και την επέκταση της φωτιάς σε παρκαρισμένα οχήματα.

Τα αίτια της φωτιάς ερευνά το ανακριτικό τμήμα της ΠΥΛ.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ