ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ «ΠΑΡΩΝ» ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ

Ανακοίνωση της οργάνωσης Λάρισας της Λαϊκής Ενότητας

Από την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου ξεκινά η νέα «επιχείρηση» υφαρπαγής των πρώτων κατοικιών και των λαϊκών νοικοκυριών, που φέρει τις «υπογραφές» Τσίπρα – Καμμένου και έχει την πολιτικά ένοχη στήριξη των Κ. Μητσοτάκη, Φ. Γεννηματά, Στ. Θεοδωράκη και Β. Λεβέντη.

Τα στελέχη και τα μέλη της ΛΑΕ μαζί με το σύνολο των αγωνιστών του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών θα συνεχίσουν και φέτος, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, τον μεγάλο αγώνα κατά των πλειστηριασμών λαϊκών κατοικιών και περιουσιών.

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε ενωτικά και μαζικά «παρών» κάθε Τετάρτη και κάθε μέρα που θα πραγματοποιούνται πλειστηριασμοί (ηλεκτρονικοί και μη) στα Ειρηνοδικεία και στα συμβολαιογραφικά γραφεία που αναλαμβάνουν να φέρουν σε πέρας αντικοινωνικές, αντιλαϊκές «αποστολές», προσφέροντας με ένα «κλικ» ό,τι απέμεινε στα λαϊκά νοικοκυριά, ακόμη και το τελευταίο «κεραμίδι» φτωχών οικογενειών, στα «κοράκια», σε θυγατρικές – real estateτραπεζών και funds.

Με νέες, μεγάλες, ενωτικές και μαζικές κινητοποιήσεις, το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα ακυρώσει στην πράξη -και- τους «χουντικής έμπνευσης» νόμους, που έχουν στόχο την καταστολή, τον εκφοβισμό ακόμα και την τιμωρία με πολύμηνη φυλάκιση των αγωνιστών ενάντια στους πλειστηριασμούς και την υφαρπαγή των λαϊκών περιουσιών.

Δεν μας φοβίζουν ούτε τα χημικά, ούτε οι φυλακίσεις.

Και το 2018 συνεχίζουμε τον ενωτικό αγώνα για να προστατεύσουμε τον μόχθο του ελληνικού λαού.

Αύριο Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, στις 3 μ.μ., καλούμε όλους και όλες στο Ειρηνοδικείο Λάρισας, δηλώνοντας ότι τα ιδιώνυμα και οι «χουντικής έμπνευσης» νόμοι δεν θα περάσουν.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ