Η ΑΔΕΔΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Λάρισας  με ανακοίνωσή της καταγγέλλει το Συντονιστή της Α.Δ.Θ.Σ.Ε. για την ξεκάθαρη συνδικαλιστική δίωξη  της Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

“Οι μετακινήσεις  πρέπει να γίνονται για καθαρά υπηρεσιακούς λόγους, για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών και κυρίως για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.

Άλλωστε, τόσο η ισχύουσα νομοθεσία και νομολογία του διοικητικού δικαίου, αλλά και η αντίστοιχη του συνδικαλιστικού δικαίου, προστατεύουν πλήρως την άσκηση των καθηκόντων των Δημοσίων Υπαλλήλων, την αξιοπρέπεια και τιμή τους, τους τίτλους σπουδών, την εμπειρία και την προσωπικότητά τους.

Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση για τη συγκεκριμένη ενέργεια αλλά και όλες τις ενέργειες που γίνονται στην κατεύθυνση της συνδικαλιστικής δίωξης  των συναδέλφων,

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ.ΑΔΕΔΥ Λάρισας  ζητά να γίνει ανάκληση της μετάθεσης (μετακίνησης ) της συναδέλφου και να αφεθεί απερίσπαστη να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της εκεί όπου υπηρετούσε. Καταδικάζουμε την όποια προσπάθεια δίωξης συναδέλφων, όπως και κάθε προσπάθεια εν τοις πράγμασι ή με σχεδιαζόμενα νομοθετήματα, να καταργηθούν οι συνδικαλιστικές ελευθερίες”, αναφέρει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ