ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ 13ο ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Χάρη στην σημαντική προσπάθεια των μαθητών του και στην οικονομική ενίσχυση της ΔΕΥΑ Λάρισας, το 13ο Λύκειο Λάρισας απέκτησε τον πρώτο του διαδραστικό πίνακα.

Οι μαθητές πήραν μέρος στον διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους που οργανώθηκε από την ΔΕΥΑΛ και την Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Λάρισας,  κερδίζοντας το δεύτερο βραβείο. Το χρηματικό έπαθλο των 500€ δόθηκε  από τους μαθητές στο σχολείο και αξιοποιήθηκε με την αγορά  διαδραστικού πίνακα. Την οργάνωση της συγκεκριμένης δραστηριότητας  είχε η φιλόλογος του σχολείου μας κ. Χατζηνικολούλη Α. η οποία με πολλή υπομονή και μεράκι καθοδήγησε τους μαθητές και τους βοήθησε όποτε χρειάστηκε.

Οι μαθητές συνοδευόμενοι από τις καθηγήτριες κα Δημηνίκου Αικατερίνη και Χατζηνικολούλη Αποστολία επισκέφθηκαν την ΔΕΥΑΛ την Τρίτη 16 – 01- 2018 και ευχαρίστησαν από κοντά τον πρόεδρό της κ. Μπαλογιάννη.

Οι μαθητές/τριες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ήταν: Σουλιώτης  Κωνσταντίνος, Σωτηρούλης Ανδρέας, Σουλιώτης Δημήτρης, Στεργίου Ελένη, Τερλιμπάκου Αναστασία και Παπαβασιλείου Χριστίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ