ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΗΡΩΣΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗΣ ΑΕΛ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ!!

Βολές της διοίκησης κατά των δημοσιογράφων της πόλης

Δεν έχει τέλος η κόντρα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Α. Κούγια τον οποίο και τα μέλη της διοίκησης της μπασκετικής ΑΕΛ θεωρούν «ηθικό αυτουργό» της απληρωσιάς παικτών και προπονητών της ομάδας!

Επιβεβαιώνοντας σχεδόν σε απόλυτο βαθμό τα όσα αναφέρουν παίκτες και προπονητές στην ανακοίνωση που είδε το φως της δημοσιότητας οι διοικούντες κατανοούν την απροθυμία των τοπικών επιχειρηματιών να στηρίξουν χορηγικά την ομάδα αλλά και την απουσία των φιλάθλων από το γήπεδο, ενώ θεωρούν πως η στάση της ΠΑΕ (απουσία εκκαθαρίσεων, στέρηση εσόδων από σουίτες, καθύβριση των τμημάτων, δημιουργία ανταγωνιστικής ακαδημίας κλπ.) έφερε την οικονομική δυσπραγία στο σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση βάζει στο στόχαστρο και το δημοσιογραφικό κόσμο της πόλης τονίζοντας πως δεν επικοινωνεί τις δράσεις της ομάδας «για να μην μπλέξει», ενώ άξιο απορίας παραμένει το γεγονός πως ενώ σύσσωμος ο τοπικός τύπος ασχολείται σε καθημερινή βάση με τη μπασκετική ΑΕΛ κάποιοι επιμένουν να τον στοχοποιούν, προφανώς σε μια απόπειρα να καλύψουν λάθη, παραλείψεις και αδυναμίες τους!

Δεν θα μπούμε σε διαδικασία να θυμίσουμε τα λεγόμενα του Β. Λιάπη κατά την αποχώρησή του, ωστόσο αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ενώ υπάρχουν δεδομένες χορηγικές συμφωνίες δεν υπάρχει ρευστότητα.

Εκτός πια αν και γι’ αυτό φταίει ο τοπικός τύπος. Έλεος…

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ