ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ Η ΑΕΛ

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΛ στο γήπεδο του Περιστερίου γνωρίζοντας την ήττα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL από τον Ατρόμητο με 1-0.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι πίεσαν από νωρίς τους «βυσσινί» που αγωνίστηκαν χωρίς τους Γκόλια και Γουάλας, με την ΑΕΛ να δίνει χώρο κοιτώντας να χτυπήσει με αντεπιθέσεις το παιχνίδι.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΛ καταγράφεται στο 38’, όταν ο Ναζλίδης απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ την εστία του Ατρομήτου, με το Γιαννιώτη να μπλοκάρει τη μπάλα, ενώ με την έναρξη της επανάληψης ο Μπρούνο έχασε μοναδική ευκαιρία προ του Μπόζοβιτς στέλνοντας τη μπάλα με προβολή άουτ!

Η άμυνα της ΑΕΛ λύγισε τελικά στο 61’ όταν σε φάση διαρκείας ο Ντάουντα με προβολή έγραψε το 1-0 για την ομάδα του, ενώ οι παίκτες του Ηλία Φυντάνη απειλήθηκαν και με δεύτερο τέρμα στο 79’, με το σουτ του Βασιλακάκη να περνά ελάχιστα άουτ.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τη νίκη, με την ΑΕΛ να μην παίρνει τίποτα από την αναμέτρηση κοιτώντας τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηϊσαίας, Μπουσουλάτζιτς (73′ Μάντσον), Σάκιτς, Ούμπιντες, Ντάουντα, Ντιγκινί, Κιβρακίδης (46′ Μπρούνο), Βασιλακάκης (88′ Καρασαλίδης), Γιαννούλης, Ρισβάνης.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (20′ λ.τ. Κρίζμαν (65′ Μλαντένοβιτς)), Χούμπτσεφ, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας, Αγκάνοβιτς (75′ Περόνε), Ναζλίδης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δίνει συγχαρητήρια, παρά την ήττα της από τη φίλη ΠΑΕ του Ατρομήτου Αθηνών, στον Α’ διαιτητή του σημερινού αγώνα κ. Μελισσανίδη του συνδέσμου Φθιώτιδος και του εύχεται πάντα τόσο ακριβοδίκαιες διαιτησίες.
Άντε και σ’ ανώτερα, να σε καμαρώσουμε πολύ ψηλά και στον τελικό του Champions League και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: F/B Ατρόμητος FC

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ