ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Σ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Νέα συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά στη Βουδαπέστη

Με μετάλλια, εξαιρετικά πλασαρίσματα στις 8άδες και γεμάτη νέες εμπειρίες επέστρεψε από τη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας η πολυμελής αποστολή του Γ.Σ Νίκη Λάρισας που μετείχε σε διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε στη γειτονική χώρα.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει των πανελληνίων πρωταθλημάτων οι αθλήτριες του συλλόγου πιστοποίησαν για μια ακόμη φορά τη θαυμάσια δουλειά που γίνεται στη «Νίκη» φέρνοντας νέες διακρίσεις που τιμούν το σωματείο τους αλλά και τη Λάρισα, ενώ η διοίκηση ευχαριστεί όλες τις προπονήτριες του αγωνιστικού τμήματος (Μπελιάεβα Ναταλία, Κανάκη Σοφία, Πιτσίλκα Ευδοξία και Μάντζιου Ανθή) και τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους!

Εξάλλου νέες προκλήσεις περιμένουν τις αθλήτριες Σ. Γιαμούζη και Στ. Καρκαντού που αναχώρησαν με την προπονήτριά τους Σ. Κανάκη για τη Βουδαπέστη, όπου και θα πάρουν μέρος σε διεθνές τουρνουά ρυθμικής, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της σελίδας ο ιδιαίτερα δραστήριος σύλλογος βρίσκεται ένα βήμα πριν την ανάληψη σπουδαίας διοργάνωσης που θα προσδώσει κύρος στην πόλη αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ