ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΟΛΙΤΗΣ ΗΡΘΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ!

«Έκρηξη» του δημάρχου μετά από ερώτηση της αντιπολίτευσης

Την «έκρηξη» του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη προκάλεσε ερώτηση της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ρ. Καραλαριώτου, που αφορούσε σε καταγγελία Λαρισαίου για απευθείας αναθέσεις σε μια και μοναδική εταιρία για τη φύλαξη δημοτικών χώρων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η οποία ήρθε σε γνώση της αντιπολίτευσης τις τελευταίες ημέρες, ο πολίτης περιγράφει απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένη εταιρία, με τη Ρ. Καραλαριώτου, αλλά και τον Έκτορα Νασιώκα που παρενέβη στο θέμα, να επιμένουν για τουλάχιστον 15 περιπτώσεις που εντοπίστηκαν στη «Διαύγεια», προκαλώντας την αντίδραση του δημάρχου.

«Ο συγκεκριμένος ήρθε εκβιαστικά και με υβριστική στάση στο γραφείο μου, ενώ επιμένει να κάνει καταγγελίες χωρίς καν να μετέχει στους διαγωνισμούς!», ενημέρωσε ο κ. Καλογιάννης, περιγράφοντας ανάλογα περιστατικά σε διαγωνισμούς του Τελωνείου και Νοσοκομείου της Λάρισας.

Σημειώνεται πως δύο νομικές γνωματεύσεις οδήγησαν στην ολοκλήρωση του διαγωνισμού που αφορούσε στη φύλαξη των δημοτικών χώρων, ενώ σύμφωνα με τον κ. Καλογιάννη για το συγκεκριμένο καταγγέλλοντα ζητήθηκε μέχρι και η γνώμη εισαγγελέα.

«Υπήρξα ευγενής παρά τη στάση του στο γραφείο μου, ωστόσο ο δήμος Λαρισαίων εκβιασμούς δεν δέχεται», έκλεισε την τοποθέτησή του ο κ. Καλογιάννης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ