ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΛΟΥΛΗ

Ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης στο άγγελμα του θανάτου του Γιάννη Χαλούλη, επί σειρά ετών δημοτικού συμβούλου του δήμου Τυρνάβου, ερμηνεύοντας και τα αισθήματα όλων των μελών του δημοτικού συμβουλίου, εκφράζει τη θλίψη του σώματος για το χαμό ενός έντιμου και ακέραιου αυτοδιοικητικού

που υπηρέτησε με πάθος την αυτοδιοίκηση. Μάλιστα ήταν εκείνος ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα στη λειτουργία και ανάπτυξη της Διαδημοτικής Επιχείρησης Σφαγείων.

Ο δήμαρχος Τυρνάβου με αντιπροσωπεία του δημοτικού συμβουλίου θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία,

θα εκφράσει τα συλλυπητήρια του σώματος στην οικογένεια του αποβιώσαντος  και

θα καταθέσει στεφάνι επί της σορού του μεταστάντος.

Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Ο Γιάννης Χαλούλης υπήρξε υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου το 1982 και διατέλεσε επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης την περίοδο 1983 – 1986. Στη συνέχεια διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 1995 – 1998 και 1999 – 2002. Ορίστηκε πρόεδρος της Διαδημοτικής Επιχείρησης Σφαγείων από τον Αύγουστο του 1999 έως το Δεκέμβριο του 2002.

Επίσης εκλέχτηκε πρόεδρος του Συμβουλίου της 5ης Εδαφικής Περιφέρειας Λάρισας την τετραετία 1995 – 1998. Με αυτή του την ιδιότητα συνέβαλε στην οριοθέτηση και διαμόρφωση του χώρου της σημερινής λαϊκής αγοράς Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ