ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙΟΥ

Σοκαρισμένη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα της Λάρισας αλλά και η τοπική κοινωνία σε Λάρισα κι Ομορφοχώρι εξαιτίας της είδησης του θανάτου του 52χρονου εκπαιδευτικού Σωτήρη Αντωνιάδη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες

λόγω προβλήματος στην καρδιά.

Ο Σωτήρης Αντωνιάδης διατέλεσε υποδιευθυντής και διευθυντής στο 33ο Δ.Σ. Λάρισας, ενώ τον τελευταίο χρόνο ΄ταν διευθυντής στο δημοτικό σχολείο Ομορφοχωρίου.

Η κηδεία του εκλιπόντος που αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Ιωάννα Καραδούκα που είναι επίσης εκπαιδευτικός και τις δυο τους κόρες, θα γίνει το Σάββατο στις 12 μ. στην εκκλησία των Αγίων Σαράντα.

Ο Σ. Βούλγαρης

Στο άγγελμα του θανάτου του ο προϊστάμενος α/βαθμιας εκπαίδευσης Λάρισας Σ. Βούλγαρης σε ανάρτησή του αναφέρει:

“Μόλις πληροφορήθηκα και δεν μπορώ ούτε να το δεχτώ ούτε να το πιστέψω, το άκουσμα ότι έφυγες εντελώς απροσδόκητα από τη ζωή αγαπημένε συνεργάτη και αδελφικέ μου φίλε ΣΩΤΗΡΗ.
Με δάκρυα πλημμύρισαν τα μάτια μας, με μεγάλη θλίψη γέμισαν οι καρδιές μας, οι συναδέλφοι,οι φίλοι σου οι μαθητές σου ολόκληρο το 33ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας που το υπηρέτησες ως δάσκαλος , ως υποδιευθυντής και ως διευθυντής θρηνεί.
Βαρύ το πένθος και για την οικογένειά σου. Δεν βρίσκω λόγια παρηγοριάς……Καλό Παράδεισο αδελφέ και φίλε, δεν θα σε λησμονήσω ποτέ.”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ