Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΡΕΒΗΣΙΟΥ ΣΤΟΝ Γ. ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟ

Συνέχεια στην κόντρα του με τον αντιδήμαρχο του δήμου Τυρνάβου Γ. Κουτσιδήμο για το ρέμα του Γκουτσιασμέ, δίνει ο αγροτοσυνδικαλιστής από το Αργυροπούλι, Νίκος Ρεβήσιος με νέα ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Είχα την ελπίδα ότι ο κ. Κουτσοδήμος θα απαντούσε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στην παρέμβασή μου για το ρέμα του Γκουτζιασμέ και θα απέφευγε, πρωτίστως, τις γκάφες. Δυστυχώς διαψεύστηκα, καθώς με την απάντησή του ο κ. αντιδήμαρχος άνοιξε έναν λάκκο και έπεσε ο ίδιος μέσα, διαπράττοντας αλλεπάλληλες γκάφες.

Για να γίνω, λοιπόν, σαφέστερος, θα καταγράψω αναλυτικά τις γκάφες που περιέχει η απάντηση του κ. Κουτσοδήμου, μήπως και συνετισθεί ο άνθρωπος και σταματήσει το υβρεολόγιο.

Γκάφα Πρώτη). Ισχυρίζεται ότι έστειλε τα μηχανήματα στο επίμαχο σημείο την Τετάρτη το πρωί.Αγνοεί, όμως, ότι η δική μου παρέμβαση έγινε ήδη από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, όπως φαίνεται από την ώρα και την ημερομηνία που υπάρχει πάνω στις φωτογραφίες που εκ νέου δημοσιοποιώ, για να μην αμφισβητηθούν από τον κ. Κουτσοδήμο.

Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι ο κ. Κουτσοδήμος έτρεξε να συμμαζέψει τα πράγματα μόνο μετά την δική μου δημόσια παρέμβαση και αφού ήδη ακούγονταν τα γιουχαΐσματα από τους εξοργισμένους αγρότες. Πριν κοιμόταν όρθιος, ενώ η καθημερινή ταλαιπωρία των παραγωγών συνεχιζόταν αμείωτη.

Γκάφα Δεύτερη).Ισχυρίζεται ότι δεν είμαι καλά “δασκαλεμένος” και ότι κακώς αναφέρθηκα στη δημοτική αρχή, διότι ο Περιφερειάρχης είναι υπεύθυνος για τα ρέματα. Εμφανώς, πρόκειται για μια αήθη και φτηνή δικαιολογία , καθόσον η δημοτική αρχή θα έπρεπε εγγράφως να ενημερώσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τα κακώς κείμενα στην περιοχή “Καραμάντρια” και αυτό γιατί ο κάθε Περιφερειάρχης δεν μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει σε κάθε σημείο της χωρικής του δικαιοδοσίας ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Γιατί , λοιπόν, ο κ. Κουτσοδήμος δεν ενημέρωσε την Περιφέρεια;Γιατί ολιγώρησε εις βάρος των αγροτών;

Προφανώς, επειδή κοιμόταν και δεν ήθελε διαταραχές ύπνου, μέχρι που τον ξύπνησε , βεβαίως, η δική μου δημόσια παρέμβαση.

Γκάφα Τρίτη).Με κατηγορεί ο κ. Κουτσοδήμος ότι παραβίασα ανοικτές θύρες στο συγκεκριμένο θέμα. Όμως, αυτός είναι που παραβίασε ανοικτές θύρες, καθόσον θα έπρεπε να θυμηθεί ότι, πριν ένα περίπου μήνα, ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών”, κ. Στέλιος Ροντούλης, είχε πρώτος αναφερθεί στο θέμα, ζητώντας από τη δημοτική αρχή να ενεργήσει και να βγει από το λήθαργό της, τη στιγμή που οι αγρότες δεν είχαν δυνατότητα γρήγορης πρόσβασης στα κτήματά τους. Τότε σιώπησε και αδιαφόρησε εντελώς η δημοτική αρχή.Γιατί; Προφανώς, επειδή οι κ.κ Κουτσοδήμος και Σαρχώσης ήταν και πάλι σε κατάσταση υπνηλίας.

Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω στον κ. Κουτσοδήμο ,προσωπικά, τα εξής:

Εγώ, κ. Κουτσοδήμε ,δεν παίρνω μισθό από τον Δήμο Τυρνάβου. Εσείς που παίρνετε, κάντε καλά τη δουλειά σας και μην κοιμάστε όρθιος, γιατί δυσκολεύετε τη ζωή όλων μας.

Επίσης, πρέπει να σας διαβεβαιώσω, κ. Κουτσοδήμε, ότι δικοί μου “δάσκαλοι” και “υποκινητές” είναι οι αγρότες του Αργυροπουλίου και των Δελερίων και κανείς άλλος.

Εσάς, όμως, ποιος σας ορμηνεύει;

Ελπίζω όχι κάποιος που ασχολείται με φαρμακευτικά σκευάσματα, καθώς οι γκάφες που κάνατε δεν εξηγούνται διαφορετικά”.

Σ.Σ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων σημειώνουμε ότι η σελίδα paidis.com πήρε την πρώτη επιστολή του κ. Ρεβήσιου το απόγευμα της Τετάρτης 28 Μαρτίου 2018.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ