Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

Τη βεβαιότητα ότι η χώρα βγαίνοντας από τα μνημόνια και απευθυνόμενη στις αγορές για πιθανή χρηματοδότησή της θα απαλλαγεί από τους εκδιασμούς των δανειστών εξέφρασε από τη Λάρισα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου επισημαίνοντας ότι η βελτίωση των οικονομικών μεγεθών

θα περάσει μέσα στο επόμενο διάστημα και στην κοινωνία που θα δεί τη θετική αλλαγή.

Παραδεχόμενος ότι η κυβέρνηση λόγω απειρίας είχε κάποιες αστοχίες και κάποια πισογυρίσματα υπογράμμισε ότι έχασε την επαφή της με τα λαϊκά στρώματα επειδή αναγκάστηκε να υλοποιήσει μνημονιακές πολιτικές.

Με την έξοδο από τα μνημόνια σύμφωνα με τον κ. Κούλογλου η κυβέρνηση θα μπορέσει να ξετυλίξει πτυχές της κοινωνικής πολιτικής και της στήριξης των αδύνατων στρωμάτων.

Τέλος υποστήριξε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας ώστε να γ΄νουν ορατές κάποιες φιλολαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στη Λάρισα με την ευκαιρία της αυριανής προβολής της τελευταίας του ταινίας «Πεθαίνοντας στο γέλιο» και της παρουσίασης του βιβλίου του «Μαρτυρίες από τη δικτατορία και την αντίσταση».

Μάλιστα σχολιάζοντας την αυριανή εκδήλωση τόνισε ότι στόχος της είναι να ξυπνήσουν οι μνήμες στους παλαιότερους, για να ενημερωθούν οι νεώτεροι για τα όσα συνέβησαν στη χώρα την περίοδο της χούντας των συνταγματαρχών αλλά και για να σταματήσουν οι προσπάθειες ωραιοποίησης εκείνης της περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ