ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ

Δήλωση του Ανδρέα Γιαννόπουλου για την απόσυρση της υποψηφιότητας του Αστ. Σπανογιάννη
Ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου, κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, πληροφορηθείς την απόσυρση της υποψηφιότητας του Αστέριου Σπανογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη απογοήτευση αλλά χωρίς καμία έκπληξη, ενημερώθηκα για την απόσυρση από την εκλογική διαδικασία του συνυποψήφιου μου, Στέλιου Σπανογιάννη, ο οποίος εφηύρε λόγους ακαταλληλότητας του χώρου διεξαγωγής των εκλογών.Ίσως ήταν πιο τίμιο και ειλικρινές να ακουστεί ο πραγματικός και μοναδικός λόγος. Η αποτυχία του εκλογικού του σχεδιασμού και το συντριπτικό αποτέλεσμα που θα ερχόταν την Κυριακή.Αυτό θέλησε να προλάβει,δικαίωμά του.
Επειδή οι εσωκομματικές εκλογές θα πρέπει να αποτελούν γιορτή δημοκρατίας, το καταλληλότερο μέρος γι’ αυτή την γιορτή δεν μπορεί να είναι άλλο από το “σπίτι μας”- τα γραφεία μας.
Επειδή μπορεί ορισμένα από τα χίλια και πλέον εγγεγραμμένα μέλη, που στέλνουν εντυπωσιακό μήνυμα ενότητας και νίκης της παράταξής μας, να έχουν ανησυχήσει, θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν ομαλότητα.
Θα υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε όλους και ιδιαίτερα στα ΑΜΕΑ με τον τρόπο ακριβώς που αυτό γίνεται στις εθνικές εκλογές. Φυσικά θα υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης και κάθε μορφής βοήθειας, αν καταστεί ανάγκη.
Για άλλη μια φορά, λοιπόν, καλώ όλους τους Νεοδημοκράτες και όλες τις Νεοδημοκράτισσες, ανεξαρτήτως αν θα ψήφιζαν εμένα ή τον κ. Σπανογιάννη, να προσέλθουν στις κάλπες και να στείλουμε όλοι μαζί, ενωμένοι το μήνυμα της αλλαγής και της μεγάλης νίκης.
Οι πόρτες της ΝΔ είναι ανοιχτές για όλους και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τις κλείσει.Ούτε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας επιβάλλει να κρυφτούμε.
Όπως και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να σπείρει διχόνοια και να φέρει την οπισθοδρόμηση.
Ξεκινάμε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ