ΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Εκτός διαδικασιών στην τοπική οργάνωση του Τυρνάβου και ο Θ. Εμμανουήλ

Επτά έγιναν συνολικά οι αποχωρήσεις από τις εκλογές στη ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου της ΝΔ αφού μετά την αποχώρηση του υποψηφίου προέδρου Στ. Σπανογιάννη και των υποψηφίων συμβούλων Ν. Ρεβήσιου, Ν. Σιώμου, Γ. Μπαλιάφα, Ν. Σιαφαρίκα και Γ. Γεραποστόλου, ήλθε και η παραίτηση του Αθ. Εμμανουήλ, ο οποίος στην επιστολή του

αναφέρει:

“Με την παρούσα επιστολή μου δημοσιοποιώ την παραίτησή μου από την εσωκομματική διαδικασία της 13ης Μαΐου και εκφράζω την πλήρη στήριξή μου στην όμοια απόφαση του κ. Στέλιου Σπανογιάννη, διατηρώντας την πεποίθησή μου ότι θα μπορούσε να αναδειχθεί ως ένας εξαιρετικός πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου, που θα αγωνιζόταν για την ενότητα του χώρου χωρίς καμιά ιδιοτέλεια και υστεροβουλία.

Εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά στη διαδικασία των εκλογών, τονίζοντας ότι η κίνηση Σπανογιάννη αγκαλιάστηκε από το σύνολο των αγνών και σκεπτόμενων Νεοδημοκρατών, καθώς με περίσσευμα ψυχής και ανιδιοτέλεια αποκλιμάκωσε την όποια ένταση υπήρχε προεκλογικά και η οποία δηλητηρίαζε την ατμόσφαιρα στον κόσμο της ΝΔ.

Ο Στέλιος Σπανογιάννης ενήργησε με βαθύ αίσθημα ευθύνης και γι αυτό νιώθω υποχρεωμένος και εγώ να ακολουθήσω τον ίδιο δρόμο, διατηρώντας την ελπίδα ότι και η νέα διοίκηση της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου θα μπορέσει  να αρθεί στο ύψος των προκλήσεων και των αναγκών της παράταξης”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ