ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ 12ο MOTOR FESTIVAL ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!

Θα πραγματοποιηθεί από 18-20 Μαΐου στη Σκεπαστή αγορά της Νεάπολης στη Λάρισα

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στα καλύτερα του! Ήρθε η ώρα να γίνεις STAR και να ζήσεις την εμπειρία να γνωρίσεις από κοντά όλους τους Star οδηγούς στον κόσμο της μηχανοκίνησης από όλη την Ελλάδα! Ο πήχης για άλλη μια φορά είναι πολύ υψηλός και το επίπεδο του θεάματος ξεπέρνα κάθε προσδοκία.

“12th Motor Festival Larissa | Driving with the STARS ένα φεστιβάλ που στόχος είναι η ανάδειξη νέων οδηγών ταλέντων στον χώρο της μηχανοκίνησης αλλά και παράλληλα να γνωρίσει ο κόσμος τους Επαγγελματίες Έλληνες οδηγούς που πρωταγωνιστούν στον μηχανοκίνητο κόσμο αυτή την στιγμή στην Ελλάδα.

Ο σκοπός είναι να μπολιάσουμε την αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε νέο κόσμο, σε νεα παιδιά! Ο Στόχος είναι να δημιουργήσουμε πρότυπα και ανθρώπους που θα δείξουν ένα διαφορετικό δρόμο προς την ανάδειξη ανάπτυξη εξέλιξη αξιοποίηση των νέων Stars που θέλουν να ασχοληθούν με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η επιστροφή στην πηγή ενέργειας για το Motor Festival και τον διοργανωτή Μιχάλη Κοντιζά είναι η Λάρισα. 18-20 Μαΐου επιστρέφουμε εκεί που ξεκίνησαν όλα και υποσχόμαστε απλά να δείξουμε πως η Λάρισα είναι ο κόμβος στον μηχανοκίνητο κόσμο αφού μπορεί εύκολα να ενώσει ολη την Ελλάδα σε 3-4 ώρες”, αναφέρουν οι διοργανωτές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ