ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο Π. ΝΤΑΗΣ

Σε μήνυση εναντίον εκπροσώπου γνωστής εταιρείας φύλαξης προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Λαρισαίων Π. Νταής.

Η υπόθεση αφορά σε γνωστή εταιρεία σεκιούριτι της Λάρισας που το τελευταίο χρονικό διάστημα προχώρησε σε σειρά καταγγελιών που αφορούσαν σε απευθείας αναθέσεις για τη φύλαξη δημοτικών χώρων, θέμα που ανέβασε τους τόνους και σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους o αντιδήμαρχος Π. Νταής τόνισε πως προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εκβίασης, υπογραμμίζοντας πως η κίνηση έγινε προκειμένου «να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του και να λάμψει η αλήθεια μετά τα όσα συκοφαντικά διαδόθηκαν από μέρους του Δ. Ν., εκπροσώπου εταιρείας σεκιούριτι».

Αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο και της κατάθεσης αγωγής εναντίον της εταιρείας ο κ. Νταής επανέλαβε πως «τα όργανα που ελέγχουν το δήμο έκριναν όλες τις αποφάσεις νόμιμες», υπογραμμίζοντας πως η δικαιοσύνη έχει πλέον το λόγο για την υπόθεση.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ