Ε(Χ)ΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Δύο στροφές πριν τη λήξη του μίνι πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ για τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην παραπάνω κατηγορία και ο Αμπελωνιακός έχασε την ευκαιρία να εδραιωθεί στις προνομιούχες θέσεις παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι με το Μακρυχώρι.

Οι παίκτες του Κ. Μαντζιώκα σφυροκόπησαν τον αντίπαλο χωρίς να καταφέρουν να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ, έχοντας να αντιμετωπίσουν και τον κίπερ των φιλοξενούμενων Σουπεκιώτη, που πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση είπε «όχι» σε κλασσικές ευκαιρίες των γηπεδούχων.

Αλεξανδρής, Ελευθέρογλου, Βούκιας, Μεσημέρης, Ψύρρας και Χατζούλης δεν μετουσίωσαν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν, ενώ ο Αετός λίγο έλειψε να «κλέψει» το ματς, όταν στο 87’ ο Φουσίκας υποχρέωσε τον Βραζιτίκο να παραχωρήσει κόρνερ μετά το σουτ-βολίδα που εξαπέλυσε.

Η τελευταία φάση του αγώνα καταγράφεται στο 90’, οπότε ήταν η σειρά του Σουπεκιώτη να «κατεβάσει ρολά» διώχνοντας με υπερένταση και με τις γροθιές καλοχτυπημένο φάουλ του Αλεξανδρή.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα και τον Αμπελωνιακό στο -1 από τη θέση που δίνει την άνοδο.

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Βραζιτίκος, Ψύρρας, Φουδούλης, Δαλακώνης, Μεσημέρης, Αλεξόπουλος, Αλεξανδρής, Χατζούλης, Βούκιας (73’ Σούμπασης), Τσετιροκλής (55’ Καρυπίδης), Ελευθέρογλου.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Σουπεκιώτης, Σουφχάρας, Δάσσιος, Τσαπλές, Αλμυρούλης, Μπάρδας, Τσαντούλης, Καπετάνης, Φουσίκας, Καλούσης (64’ Μητσογιάννης), Σαμπάνης (68’ Τζίκα Ι.).

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ