ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ-ΕΠΣΛ! (ΦΩΤΟ)

Μάρτυρας απίστευτα απαράδεκτης και προκλητικά επιλεκτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων έγινε το απόγευμα της Δευτέρας η σελίδα, καλύπτοντας το ρεπορτάζ των επαφών του υφ. Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη με ποδοσφαιρικούς παράγοντες της Λάρισας.

Με καθυστέρηση που άγγιξε τη μία ώρα η άφιξη του υφυπουργού στο Χατζηγιάννειο, ενώ πριν την προγραμματισμένη ομιλία του πραγματοποιήθηκε τελικά σε άλλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου η συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΠΣΛ, με τους υπεύθυνους της Ένωσης να ζητούν την αποχώρηση δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ, μετά τα σχετικά πλάνα που πάρθηκαν απ΄όλους, προκειμένου να ακολουθήσει «κλειστή» για τα μέσα ενημέρωσης επαφή.

Προφανώς ωστόσο η «απαγόρευση» δεν ίσχυε για όλους, καθώς έκπληκτοι διαπιστώσαμε την ώρα της αποχώρησης πως συνάδελφος τοπικής εφημερίδας είχε πάρει ήδη τη θέση του στο τραπέζι της συζήτησης συνεχίζοντας να κάνει ανενόχλητος τη δουλειά του!

Η προκλητική και προσβλητική αντιμετώπιση δεν έμεινε ασχολίαστη και καλό θα ήταν τα αρμόδια όργανα επιτέλους να ασχοληθούν σοβαρά με την έρμη τη δεοντολογία που συχνά-πυκνά γίνεται θυσία στο βωμό του ραγιαδισμού ορισμένων «παραγόντων», αλλά και του οικοδεσπότη του υπουργού.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ