“ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ” ΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑ – ΑΖΩΡΟ

Δύο μουσικές εκδηλώσεις με αφορμή την Αυγουστιάτικη πανσέληνο συνδιοργανώνουν η εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας και ο δήμος Ελασσόνας το διήμερο 26 και 27 Αυγούστου.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Τελωνείου Ελασσόνας την Κυριακή 26 Αυγούστου με ώρα έναρξης 9 μ.μ. και στην οποία θα εμφανιστούν το μουσικό σχήμα:

Δημήτρης Κατσαβάκης κιθάρα – φωνή, Αντωνία Βισβίκη φωνή, Θέμης Σαμαντζής πιάνο – φωνή και το χορευτικό σχήμα τα Ραφαέλας Χουρίδη.

Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Αυγούστου στις 9 μ.μ. στον αρχαιολογικό χώρο της Αζώρου στην οποία θα εμφανιστεί το μουσικό σχήμα Μαριάννα Ζάχου φωνή, Γιώργος Κατσάρας κρουστά, Πάνος Κοσμίδης πιάνο.

Με αφορμή τη διοργάνωση των εκδηλώσεων, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου σημείωσε τα εξής:

«Πέρυσι αγκαλιάσατε την πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και έτσι απολαύσαμε όλοι μαζί το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, σε χώρους που προίκισε στον τόπο μας η ιστορία και ο πολιτισμός.

Φέτος, σε συνεργασία πάντα, με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, σας καλούμε σε δυο μαγικές βραδιές, στα τέλη του Αυγούστου, με το ολόγιομο φεγγάρι δείκτη και οδηγό!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ