ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Εργασίες ανάπλασης και συντήρησης των εγκαταστάσεων στο χώρο του πάρκου της Γιορτής Κρασιού βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά.

Οπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κουτσοδήμος ήδη τέθηκαν σε λειτουργία συντριβάνια στο χώρο της λίμνης στην είσοδο του πάρκου, διαμορφώθηκε βραχόκηπος και συντηρήθηκαν οι ξύλινες γέφυρες στο χώρο της λίμνης.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα συντηρηθεί και θα αναπλαστεί και η δεύτερη λίμνη στο χώρο του πάρκου πίσω από την εκκλησία, θα λειτουργήσει και εκεί συντριβάνι, ενώ θα διαμορφωθεί και ένας ακόμη βραχόκηπος.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Κουτσοδήμο στόχος της δημοτικής αρχής είναι να γίνει το πάρκο της γιορτής κρασιού χώρος αναψυχής επισκέψιμος καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και γι’ αυτό το λόγο τα συντριβάνια, εκτός περιόδων βαριάς κακοκαιρίας, θα λειτουργούν ανελλιπώς.

Κλείνοντας ο κ. Κουτσοδήμος δεν παραλείπει να ευχαριστήσει την τεχνική εταιρεία ¨Μίχος” που έκανε αφιλοκερδώς τις συντηρήσεις στη λίμνη και διαμόρφωσε το βραχόκηπο, χρεώνοντας μόνο τα υλικά, αλλά και τον κ. Δημ. Γκασγκάνη που έκανε τη συντήρηση των γεφυρών στο πάρκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ