ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ

Σπουδαία νίκη και του Δαμασιακού επί του Αχιλλέα Φαρσάλων

Με δυνατές αναμετρήσεις και εντυπωσιακά «διπλά» του Αμπελωνιακού και του Σμόλικα Φαλάνης συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, εκεί όπου ο Τύρναβος παραχώρησε ισοπαλία στην έδρα του στο Δωτιέα Αγιάς, με το ματς να λήγει με σκορ 1-1 και τους Τυρναβίτες να κυνηγούν το γκολ καταφέρνοντας να φτάσουν στην ισοφάριση στο 90’!

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχώρισε το εντυπωσιακό 4-2 του Αργυροπουλίου απέναντι στο Κιλελέρ και η μεγάλη νίκη του Δαμασιακού επί του Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ ο Φαλανιακός έμεινε στο 2-2 απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο ΠΟΕ.

Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ

Μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα του Αμπελωνιακού που έφυγε με το επιβλητικό 1-3 από τη σκληρή έδρα της Λάρισας 2012. Οι “πράσινοι” μπήκαν αποφασισμένοι στο παιχνίδι και δείχνοντας από την αρχή τις διαθέσεις τους προηγήθηκαν με τον Μπέλτσιο στο 25′. Μάλιστα συνεχίζοντας να παίζουν καλό ποδόσφαιρο έφτασαν στο 0-2 με τον αρχηγό Δ. Αλεξανδρή στο 31.

Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες της Λάρισας 2012 πίεσαν με σκοπό να πετύχουν ένα γκολ κάτι που το κατάφεραν με τον Μπόντε στο 57. Ομως δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο για να γυρίσουν το παιχνίδι και έτσι ο Αμπελωνιακός κατάφερε να πετύχει και 3ο γκολ με τον Χατζούλη στο 87′.

Λάρισα 2012: (Κορομηλάς) Παπαζήσης Σ., Πάστος Α., Φλκώρος Α., Κόκκινος Θ., Βλιώρας Δ., Κίτσος Π., Bode D., (Τσιαμούρας Γ. 58′), Κουκουτσέλοας Δ., Δημόπουλος Δ., Μπόντε Π., Κίτσιος Δ.

Αμπελωνιακός: (Μαντζιώκας) Χατζήνας Ν., Λιάκος Α., Φουδούλης Γ. (Παπαγεωργίου Δ. 55′), Αλεξόπουλος Α., Νικολακούλης Α., Φλέγγας Χ., Αλεξανδρής Δ. (Συκιώτης Κ. 85′), Χατζούλης Ε., Καριπίδης Η. (Βαλάτος Ε. 64′), Μπέλτσιος Σ. (Τεκέδης Γ. 74′), Γούτος Ν.

Ο ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ

Σπουδαία νίκη πέτυχε σήμερα ο Δαμασιακός επί του Αχιλλέα Φαρσάλων που επέστρεψε στο τοπικό πρωτάθλημα μετά την περυσινή περιπέτεια στη Γ’ εθνική. Οι μπλε παίζοντας στο γήπεδό τους έδειαξν ότι ήθελαν πολύ τη νίκη κατην πέτυχαν στο 80′ με τον Τσάλτα.

Δαμασιακός: Μιγδάνης Δ., Γεωργαντάς Γ. (Γκογκολιάνας Α. 90′), Αμπαζίδης Α., Ντόκος Χ., Ιωαννίδης Ι., Τσάλτας Θ. (Λέτσιος Α. 90′), Νάτσης Χ., Μουσιάρης Δ., Λέτσιος Α. (Καρέντζος Δ. 65′), Λοτσός Α, Σουγλής Κ. (Μπακαιμής Α. 79′)

Αχιλλέας Φαρσάλων: Μπανταβάνης Χ., Χατσακάνης Κ., Πετράκης Χ., Μάντζαρης Ν. (Καναβός Α. 88′), Ταστεμερίδης Φ., Παυλόπουλος Α. (Αλαμάνης κ. 58′), Ζιώγας Δ., Τλούπας Χ., Κουλιριά Σ. (Παπακωνσταντίνος Σ. 70′), Χριστιανίδης Χ., Γιανολόπουλος Δ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής:

Δόξα Αργυροπουλίου – Κιλελέρ 4-2

Λάρισα 2012 – Αμπελωνιακός 1-3

Φαλανιακός – Π.Ο.Ελασσόνας 2-2

Αετός Αμυγδαλέας – Σμόλικας Φαλάνης 0-1

Τύρναβος 2005 – Δωτιέας Αγιάς 1-1

Δόξα Βλαχογιαννίου – Ηρακλής Λάρισας 2-3

Δαμασιακός – Αχιλλέας Φαρσάλων 1-0

Αετός Μακρυχωρίου – Κίσσαβος Συκουρίου 3-0 α.α.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Ηρακλής Λάρισας 6

2.Σμόλικας 6

3.Αμπελωνιακός 6

  1. Μακρυχώρι 6
  2. Φαλανιακός 4
  3. Αργυροπούλι 4

7.Αχιλλέας Φαρσάλων 3

  1. Κιλελέρ 3
  2. Δαμασιακός 3
  3. Τύρναβος 2
  4. Π.Ο.Ε 1
  5. Δωτιέας Αγιάς 1
  6. Λάρισα 2012 0
  7. Βλαχογιάννι 0
  8. Αμυγδαλέα 0

*Ο Κίσσαβος Συκουρίου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Επόμενη αγωνιστική (Σάββατο 29/9, 15:00)

Αετός Μακρυχωρίου – Δαμασιακός

Αχιλλέας Φαρσάλων – Λάρισα 2012

Αμπελωνιακός – Αετός Αμυγδαλέας

ΠΟ Ελασσόνας – Τύρναβος 2005

Σμόλικας Φαλάνης – Δόξα Βλαχογιαννίου

Δωτιέας Αγιάς – Δόξα Αργυροπουλίου

ΑΕ Κιλελέρ – Ηρακλής Λάρισας

Κίσσαβος Συκουρίου – Φαλανιακός 0-3 α.α.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ