ΣΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ανακοίνωση – δέσμευση της δημοτικής παράταξης “Δράση Πολιτών”

Σήμερα , Κυριακή (30/9/2018) , η δημοτική Παράταξη  “Δράση Πολιτών” δημοσιοποιεί μια δέσμευσή της , που θα αποτυπώνεται και στο Προεκλογικό της Πρόγραμμα.

Σε περίπτωση νίκης της παράταξης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 , δεσμευόμαστε να γίνονται οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στο πέτρινο Δημαρχείο του Αμπελώνα.

Με τη δέσμευσή μας αυτή θέλουμε να συμβολίσουμε τον δεσμό που σφυρηλατείται μεταξύ Τυρνάβου και Αμπελώνα και να σηματοδοτήσουμε ότι με τη Δράση Πολιτών στο τιμόνι του Δήμου η περίοδος εγκατάλειψης του Αμπελώνα θα ενταφιαστεί οριστικά στο παρελθόν.Γι αυτό , εξάλλου , θα θέσουμε ξανά σε λειτουργία το Αμαξοστάσιο του Αμπελώνα , που αφέθηκε στη μοίρα του  από τη σημερινή δημοτική αρχή.
Κατά τη γνώμη μας , ο συνδυασμός των δύο αυτών ενεργειών  θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα , για να ξεκινήσει,
σε συμβολικό και ουσιαστικό επίπεδο , μια πορεία οικονομικής και περιβαλλοντικής ανάταξης του Αμπελώνα , τον οποίο εμείς θεωρούμε ως τον ζωογόνο πνεύμονα του Δήμου , καθώς σχεδιάζουμε να τον μετατρέψουμε σε πόλο έλξης των κατοίκων της γειτονικής Λάρισας , στη βάση των τοπικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει και τα οποία δυστυχώς σήμερα μένουν ανενεργά.
Σκοπεύουμε, μάλιστα, στις 30/9  εκάστου έτους , να καθιερώσουμε στον Αμπελώνα μια  εκδήλωση  μνήμης και  τιμής των Ευεργετών του Δήμου Τυρνάβου , που θα αποσκοπεί στην προβολή του ιδεώδους της κοινωνικής προσφοράς και στη συγκέντρωση χρημάτων  από χορηγούς που θα επικαιροποιούν το μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης για το φιλανθρωπικό έργο του Δήμου Τυρνάβου.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται θαρραλέες τομές και δημιουργικό μεράκι , για να εμπνεύσει και για να δραστηριοποιήσει τις τοπικές κοινωνίες.Η  “Δράση Πολιτών” είναι αποφασισμένη να αξιοποιήσει και τα δύο αυτά εργαλεία , για να προκαλέσει μια ειρηνική επανάσταση στο σύνολο του Δήμου , εάν οι συμπολίτες μας βεβαίως το επιτρέψουν.
Η ώρα πλησιάζει.Το φως θα κερδίσει το σκοτάδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ