ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΑΚΑΣ

Ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρησή του

Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν. Από σήμερα και ο Στέλιος Νάκας εντάσσεται στο ανθρώπινο δυναμικό της “Δράσης Πολιτών “.

Όπως είπε ο ίδιος : “Εντάχθηκα στη Δράση Πολιτών από μια διάθεση προσφοράς στον Δήμο που ανδρώθηκα και έφτιαξα την οικογένειά μου.Πρέπει να ομολογήσω όμως ότι παρακινήθηκα και από τον αγώνα που βλέπω ότι κάνει ο κ. Στέλιος Ροντούλης για την επιβίωση των αμβυκούχων του Τυρνάβου.
Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει ο χώρος της αμπελοκαλλιέργειας και ευρύτερα ο αγροτικός τομέας θα είναι μεγάλες και γι αυτό πιστεύω πως πρέπει να βρεθούν στο τιμόνι του δήμου μας άνθρωποι που μπορούν να χειριστούν σωστά και με ευελιξία  δύσκολες καταστάσεις , έτσι ώστε να διατηρήσουν οι Τυρναβίτες τουλάχιστον το σημερινό τους βιοτικό επίπεδο.
Ένας τέτοιος άνθρωπος , που μπορεί να βλέπει μπροστά , θεωρώ πως είναι ο κ. Ροντούλης και γι αυτό πιστεύω πως η συμπόρευση μαζί του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι για μένα ιδιαίτερα τιμητική ” .
Υποδεχόμενος ο κ. Ροντούλης τον κ. Νάκα στη  “Δράση Πολιτών” δήλωσε: “Σήμερα υποδέχτηκα στην παράταξη έναν αγαπητό φίλο και έναν εξαίρετο οικογενειάρχη με σταθερές αρχές και αξίες καθόλη τη διάρκεια της ζωής του.
Ταυτόχρονα, υποδέχτηκα έναν άνθρωπο που δείχνει ιδιαίτερο ζήλο για την προάσπιση της λειτουργίας των αμβύκων , που δεν αφήνουν μόνο ένα ισχυρό αποτύπωμα στην οικονομική ζωή του τόπου μας , αλλά συνιστούν και μια ουσιώδη παράμετρο της πολιτισμικής ταυτότητας του Τυρνάβου.
Όπως μου ειπώθηκε , ο κ. Νάκας θέλει να επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην προβολή και στις ενέργειες αναβάθμισης του χύμα τσίπουρου.
Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και τον διαβεβαιώνουμε πως όλη η Παράταξη θα σταθεί αρωγός στο πλευρό του και στον αγώνα που θα κάνει για το χύμα τσίπουρο , κατανοώντας την πραγματικότητα που υπογραμμίζει ότι χωρίς τους άμβυκες θα συρρικνωθεί και ο αμπελώνας στον τόπο μας “.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ