ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΡΛΕΜΟΣ

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης για την προσχώρησή του

Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν.Από σήμερα και ο γνωστός επιχειρηματίας Γκαρλέμος Γιάννης εντάσσεται στο ανθρώπινο δυναμικό της  “Δράσης Πολιτών”.

Περιχαρής για την εξέλιξη αυτή, ο επικεφαλής της Παράταξης δήλωσε : “Ο Γιάννης Γκαρλέμος , ένας άνθρωπος πάρα πολύ αγαπητός στην κοινωνία του Τυρνάβου , μας έκανε την τιμή να ενταχθεί στη Δράση Πολιτών , υποσχόμενος να δώσει μαζί μας τον αγώνα για έναν αναγεννημένο  Δήμο Τυρνάβου.

Ως οικογενειάρχης που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Τύρναβο , θεωρεί ως μείζονα επιδίωξη μιας νέας δημοτικής αρχής την ταχεία οικονομική ανάκαμψη του τόπου μας , που θα επιτευχθεί όχι μόνο με τη βελτίωση του αγροτικού εισοδήματος , αλλά και με έξυπνες κινήσεις που θα ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα στην περιοχή.

Ως λάτρης , μάλιστα , του αλόγου και του αθλήματος της ιππασίας , πιστεύει πως ο Δήμος Τυρνάβου , με τη συνδρομή όλων των Φιλίππων,  μπορεί να αναδειχθεί σε Ιππικό Κέντρο όλου του Νομού.

Μας ικανοποιούν οι οραματισμοί αυτοί του Γιάννη και δεσμευόμαστε να γίνουν πράξη , εάν η Δράση Πολιτών αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου.

Προς το παρόν , τον καλωσορίζουμε στην αυτοδιοικητική μας οικογένεια, του ευχόμαστε δύναμη και ακαταπόνητη ενεργητικότητα , όντας βέβαιοι ότι η προσπάθειά του θα αγκαλιαστεί από το σύνολο των Τυρναβιτών , γιατί γίνεται ανιδιοτελώς και με καθαρή ματιά”.

Μετά τη συζήτηση με τον κ. Ροντούλη , ο Γιάννης Γκαρλέμος δήλωσε : “Ως Τυρναβίτης και επαγγελματίας έχω εναποθέσει πολλές ελπίδες στη Δράση Πολιτών και στον κ. Ροντούλη.Ο Δήμος μας πρέπει να αλλάξει σελίδα, για  να πνεύσει επιτέλους ένας άνεμος αισιοδοξίας σε μια περιοχή που μαραζώνει , μολονότι έχει μια τεράστια δυναμική.Η δυναμική αυτή του Τυρνάβου πρέπει να έρθει στην επιφάνεια με ευφυείς ενέργειες , σαν αυτές που χρόνια τώρα εισηγείται ο κ. Ροντούλης με αλλεπάλληλα δημοσιεύματά του.

Τα δημοσιεύματα αυτά ουσιαστικά με έπεισαν να ενταχθώ στη Δράση Πολιτών , γιατί πιστοποιούν πως η Παράταξη αυτή έχει το κατάλληλο ανθρώπινο  δυναμικό και  ένα συνολικό σχέδιο για την κοινωνική και οικονομική ανάταξη  του Δήμου .

Πιστεύω ότι ο κόσμος του Τυρνάβου θα εμπιστευθεί τη Δράση Πολιτών και θα περιβάλλει με τη δέουσα εκτίμηση την προσπάθεια του Στέλιου Ροντούλη.Θα είναι προς όφελος των παιδιών μας και των αγέννητων ακόμα Τυρναβιτών , εάν η Δράση Πολιτών αναλάβει τις τύχες του τόπου μας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ