ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Η ανακοίνωση της παράταξης για την προσχώρησή του

Τα χέρια δόθηκαν και οι καρδιές μίλησαν.Από σήμερα και ο Τυρναβίτης Νίκος Αντωνίου ανήκει στο στελεχικό δυναμικό της  “Δράσης Πολιτών”.

Σχετικά ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών δήλωσε : “Σήμερα είχα τη χαρά να υποδεχτώ στην Παράταξη έναν εξαιρετικό οικογενειάρχη , τον κ. Νίκο Αντωνίου.Χρόνια ο Νίκος με τιμά με τη φιλία και την εμπιστοσύνη του και τώρα αποφάσισε να βοηθήσει ενεργά και τη Δράση Πολιτών .Η μεγάλη  εμπειρία του σε ζητήματα τεχνικής φύσης πράγματι θα είναι πολύτιμη και υποστηρικτική για την αυτοδιοικητική μας ομάδα , γεγονός που μας χαροποιεί όλους.Εξάλλου, ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος με ισχυρό αίσθημα καθήκοντος και με μια ισχυρή δόση φιλοτίμου , αφού όλοι όσοι τον γνώρισαν έχουν να λένε για την ποιότητα του χαρακτήρα του και την άμεμπτη συμπεριφορά του.Φρονώ ότι ο Δήμος και η Παράταξή μας κέρδισαν έναν ακάματο εργάτη, ο οποίος θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για το κοινό καλό “.
Σε δήλωση προχώρησε και ο κ. Αντωνίου: “Συντάσσομαι με τη Δράση Πολιτών , γιατί εκτιμώ απεριόριστα τη ζωντάνια , τον ευθύ λόγο και τη δύναμη της θέλησης και της ψυχής που έχει ο επικεφαλής της.Θεωρώ ότι ο Τύρναβος χρειάζεται στο τιμόνι  μια στιβαρή προσωπικότητα , που θα ξέρει να διεκδικεί πράγματα και να επιλύει προβλήματα.Ο κ. Ροντούλης με πείθει ότι είναι μια τέτοια δυνατή προσωπικότητα , που έχει το σθένος να συγκρουστεί και να διεκδικήσει πράγματα για τον τόπο του. Πιστεύω ότι στην Τ.Α ο άνθρωπος μόνο μπορεί να κάνει τη διαφορά και γι αυτό καλώ τους συμπολίτες μου να υπερψηφίσουν τη Δράση Πολιτών , όντας βέβαιοι πως η ψήφος τους δεν θα πάει χαμένη.Ο επικεφαλής και το ανθρώπινο δυναμικό της Δράσης Πολιτών εγγυώνται μια διαρκή εγρήγορση και προσπάθεια για το κοινό καλό του τόπου.Ο Τύρναβος δεν αντέχει νέα πειράματα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ