ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο 5ος ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη και ομορφιά θα πραγματοποιηθεί ο 5ος Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς, στο κτήμα Δριστέλλα στην Λάρισα!

Ο διαγωνισμός  γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2014 με σκοπό να αναδείξει την ομορφιά της Θεσσαλίας και όχι μόνο, αφού πολλές ήταν οι συμμετοχές των εστεμμένων και στο εξωτερικό. Μέχρι σήμερα έχουν κατορθώσει να προσφέρουν 25 διακρίσεις. Οι εστεμμένες του διαγωνισμού ταξιδεύοντας στο εξωτερικό κατόρθωσαν να κατακτήσουν τρεις παγκόσμιους τίτλους ομορφιάς σε Ευρώπη και Ασία, δυο αναπληρωματικές θέσεις, ειδικούς τίτλους και μια Μις Ελλάς 2017, την Λαρισαία Θεοδώρα Σούκια.

Σκηνοθέτης της βραδιάς ο Λαρισαίος Άκυς Μητσούλης. Η Μις Θεσσαλία 2017 – Νάσια Βασιλιάδου επιστρέφει ως χορογράφος, μετά την νίκη της με την ομάδα “House of Drama” στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Παρουσιάστρια της βραδιάς η Τρικαλινή και παγκόσμια νικήτρια Χρύσα Πλαβού – Μπαλατσούκα. Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, η Μπράτσια Εύα.

Guest Stars της βραδιάς ο Σχεδιαστής Υψηλής Ραπτικής Θεόδωρος Τρανούλης, η 1st Miss World Next Top Model Ηρώ Δημητροπούλου , η δημοσιογράφος του Σκάι Μάνια Αλιβιζάτου, η Σταρ Θεσσαλία 2017 – Μαρία Μπολώση, και η make up artist Μάχη Τριαντάρη.
Κάθε χρόνο ένα μέρος τον εσόδων προσφέρεται για φιλανθρωπικό σκοπό.
Από τη διοργάνωση δεν θα απουσιάζουν φυσικά και τηλεοπτικά κανάλια, πανελλαδικής εμβέλειας για να καλύψουν το λαμπερό γεγονός.
Πλήθος κληρώσεων και δώρων θα δοθούν στο κοινό που θα τιμήσει και θα στηρίξει τον 5ο Πανθεσσαλικό  Διαγωνισμό  Ομορφιάς!
Εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στον 5ο Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς και να επωφεληθείτε της συμμετοχής σε μια εξαιρετικά λαμπερή και δημοφιλή βραδιά, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία Forthright (Σύμβουλοι Διοργάνωσης) : www.forthright.gr | 2410 672460.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ