ΜΕ ΤΗ ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ Ο ΧΡ. ΑΓΟΡΙΤΣΑΣ

Δήλωση του δημοτικού συμβούλου που αποχωρεί από την παράταξη “Νέα Λάρισα” του Ντ. Διαμάντου

Η πόλη μας και οι γειτονιές της εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πολλά και μεγάλα προβλήματα. Τα τελευταία χρόνια, παρά τις υποσχέσεις και τις διακηρύξεις της Δημοτικής Αρχής, πολύ λίγα πράγματα έγιναν, τα περισσότερα από αυτά, κινήσεις εντυπωσιασμού και όχι ουσίας.

Η Λάρισα εξακολουθεί να είναι μια πόλη που δεν προσφέρει στους δημότες την ποιότητα ζωής που αξίζουν να έχουν. Η παρούσα Δημοτική Αρχή δυστυχώς πορεύτηκε και πορεύεται με τρόπο αποσπασματικό, χωρίς όραμα και χωρίς σχέδιο. Η διοίκηση του Δήμου ασκήθηκε και ασκείται αναποτελεσματικά με παρωχημένες νοοτροπίες και ξεπερασμένες πρακτικές. Η λογική του «βλέποντας και κάνοντας» δυστυχώς αποτέλεσε τον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων της πόλης μας.

Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση ότι για να λυθούν τα προβλήματα και να προχωρήσει η πόλη μας μπροστά, χρειάζεται νέες ιδέες, όραμα, σχέδιο, πρόγραμμα και ικανούς ανθρώπους. Χρειάζεται επίσης συστράτευση όλων των δυνάμεων και μια πλατιά κοινωνική συμμαχία με όλους όσους θέλουν να δουλέψουν σκληρά και οργανωμένα για να γίνει η Λάρισα πιο νοικοκυρεμένη, πιο ανθρώπινη, πιο ασφαλής και πιο σύγχρονη. Η Λάρισα των ανθρώπων με όραμα και πίστη, πως της αξίζει να προχωρήσει μπροστά.

Αισθάνομαι προσωπικά την ανάγκη να συμμετέχω στην προσπάθεια για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τη Λάρισα και τους δημότες της.  Γι’ αυτό αποφάσισα να αποδεσμευτώ από την παράταξη στην οποία ανήκω μέχρι σήμερα.

Δηλώνω την υποστήριξη μου στη Νέα Αυτοδιοικητική Παράταξη, με επικεφαλής την κυρία Ρένα Καραλαριώτου, και στους διακηρυγμένους στόχους της και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για μια πόλη σύγχρονη, ανοιχτή στις νέες τεχνολογίες, φιλική στο περιβάλλον αλλά και στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, μια πόλη με καλύτερη ποιότητα ζωής. Για μια πόλη ευρωπαϊκή που θα προσφέρει στους δημότες της, τις προϋποθέσεις να εργάζονται και να ζουν δημιουργικά. Μια πόλη που τα προβλήματα της καθημερινότητας θα λύνονται άμεσα από ανθρώπους με μεράκι και όρεξη να προσφέρουν στην πόλη που αγαπούν. Μια Λάρισα που θα προωθεί την καινοτομία, που θα είναι ανοιχτή στις προκλήσεις που έρχονται. Μια Λάρισα καλύτερη από αυτή που σήμερα ζούμε.

Η Λάρισα αξίζει καλύτερα. Ας το προσπαθήσουμε όλοι μαζί!

Χρήστος Σ. Αγορίτσας

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Λαρισαίων”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ