ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤ. ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Κ. ΖΙΑΓΚΑΣ

Δείτε τί αναφέρουν στην κοινή τους ανακοίνωση

Μετά την πρόταση διαλόγου που απηύθυνε ο κ. Στέλιος Σπανογιάννης , συναντηθήκαμε σήμερα (χθες) , για να διευθετήσουμε το πλαίσιο της συνεργασίας μας και να συζητήσουμε την ,από εδώ και πέρα κοινή, πορεία της δράσης μας.

Έτσι , συμφωνήσαμε να συσπειρωθούμε υπό την σκέπη της  “Δράσης Πολιτών”, για να κάνουμε την ενότητα πράξη και να δώσουμε μια ελπιδοφόρα προοπτική εκλογικής επικράτησης  στους πολίτες που αδημονούν για την πολιτική αλλαγή στο Δήμο Τυρνάβου.
Θεμελιώδης επιδίωξή μας είναι το χτίσιμο ενός  “ευφυούς Δήμου” , που θα σέβεται το περιβάλλον , τον πολιτισμό, τον αθλητισμό , την παιδεία , την επιχειρηματικότητα και τον κόσμο της εργασίας και της αγροτιάς , χωρίς μικροκομματικές αγκυλώσεις και πάνω στις αρχές της κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης.
Συμφωνήσαμε , επίσης , να είμαστε ανοικτοί στο ενδεχόμενο συγκρότησης ενός μεγάλου Δημοτικού Μετώπου Αλλαγής , στη βάση προγραμματικών συμφωνιών που θα μπορούσαν να επιτευχθούν προεκλογικά με μεμονωμένες προσωπικότητες ή με άλλες δημοτικές συλλογικότητες-κινήσεις που θα ήθελαν να συνεργασθούν με τη “Δράση Πολιτών” ισότιμα και χωρίς μεγαλοπαραγοντισμούς.Αφήνουμε ορθάνοιχτη  την πόρτα των συνεργασιών , καθώς πιστεύουμε ότι και  πολλοί άλλοι συμπολίτες μας , μολονότι ξεκινούν από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες , εμφορούνται από την ίδια επιδίωξη Αναγέννησης του Δήμου Τυρνάβου.
Με άλλα λόγια , θεωρούμε τη δική μας ενότητα ως το αρχικό πρόπλασμα μόνο ενός ευρύτερου Δημοτικού Μετώπου Αλλαγής , που θα φέρει το φως και την διαφάνεια στον Δήμο Τυρνάβου.
Ένα είναι το σύνθημά μας: ” Η ισχύς εν τη ενώσει “.Γι αυτό διατηρούμε την πεποίθηση ότι η σημερινή μας  πρωτοβουλία , που γίνεται χωρίς ιδιοτελείς  υποσχέσεις και προαπαιτούμενα, θα αγκαλιαστεί από την κοινωνία του Τυρνάβου και των άλλων δημοτικών Διαμερισμάτων , σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νικηφόρας πορείας που θα οδηγήσει τελικά σε έναν σύγχρονο Δήμο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με σεβασμό στον πολίτη.
Επιλέξαμε την πρόσθεση και τον πολλαπλασιασμό, καθώς στην πολιτική προσπάθεια που αναλάβαμε κανείς δεν περισσεύει. Απορρίψαμε την αφαίρεση και τη διαίρεση , γιατί ο κόσμος που θέλουμε να εκφράσουμε απορρίπτει τη λογική του κατακερματισμού και της διάσπασης , που χρόνια τώρα εκμεταλλεύονται οι πολιτικοί μας αντίπαλοι εις βάρος της δικής μας Παράταξης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ