ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Κοσμοσυρροή το βράδυ της Παρασκευής στο Μύλο του Παππά, όπου δεκάδες Λαρισαίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας δίνοντας δυναμικό παρών μα και στέλνοντας μηνύματα προσφοράς, στήριξης και αγάπης με αφορμή την παρουσίαση του ημερολογίου του συλλόγου.

Συνοδεία της μουσικής του Μ. Μαντέλα και των φίλων του και με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί τα μέλη του συλλόγου παρουσίασαν στο κοινό της πόλης το 5ο πρωτότυπο ημερολόγιό τους, ευχαριστώντας την Αντιδημαρχία Πολιτισμού μα και όλους τους Λαρισαίους για τη στήριξη και τονίζοντας πως «Ζωντανός νιώθεις μόνο μέσα από τη σχέση, τη συνύπαρξη, την προσφορά, την αγάπη και μην ψάχνετε το νόημα της αγάπης γιατί η αγάπη δεν έχει νόημα. Η Αγάπη είναι το Νόημα!».

Σημειώνεται πως για την έκδοση του ημερολογίου ο σύλλογος συνεργάστηκε με τους graphic storytellers της Feta Comics : Μελά Καραγιάννη, Μάριο Μπόρα, Νίκο Γραμμενόπουλο, Βασίλη Πέτση, Θάνος Μπαγγέα, Ηλία Δοβρή, Χρυσόστομο Τσαπραΐλη , Μιχαήλ Βακαλούλη και Κατερίνα Βασδέκη , ενώ το artwork επιμελήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Salvador Σωτήρης Γεροκώστας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ