“ΜΙΛΑΕΙ” ΚΑΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ 27ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δείτε ποιο είναι το μοντέλο που αναστάτωσε τη Θεσσαλική πρωτεύουσα

Η 27χρονη με την ταρίφα των 450 ευρώ είχε λάβει μέρος σε καλλιστεία και είχε κερδίσει τον τίτλο της Σταρ Βορείου Ελλάδος. Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του 27χρονου μοντέλου βρέθηκε ατζέντα με ιδιόχειρες σημειώσεις.

Στις σημειώσεις αυτές αναγράφονται ονόματα ευκατάστατων Λαρισαίων και όχι μόνο αλλά και συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες προγραμματισμένων ερωτικών ραντεβού.

Η 27χρονη είχε «πλούσιο» πελατολόγιο, παρότι η αμοιβή της ήταν εξαιρετικά υψηλή, αφού σύμφωνα με την αστυνομία λάμβανε 450 ευρώ για κάθε ώρα «συντροφιάς» σε άντρες.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έπαιζε μια 44χρονη, για την οποία υπήρχε η πληροφορία στην ΕΛ.ΑΣ. ότι εξέδιδε καλλονές σε πολυτελή ξενοδοχεία της Λάρισας.

Το γνωστό μοντέλο συνελήφθη σε ξενοδοχείο της θεσσαλικής πόλης, όπου είχε κλείσει ραντεβού για ερωτική συνεύρεση έναντι αμοιβής με αστυνομικό της Ασφάλειας, που προσποιήθηκε τον πελάτη.

Στο καφέ του ξενοδοχείου περίμενε η 44χρονη «ατζέντης», η οποία ήθελε να ελέγχει τα πάντα και έπαιρνε ποσοστό επί της αμοιβής.

Όταν έφτασε η 27χρονη καλλονή, μπήκε στο δωμάτιο με τον αστυνομικό τότε ο άνδρας της Ασφάλειας αποκάλυψε την ταυτότητά του και τη συνέλαβε.

Το ραντεβού με το μοντέλο κλείστηκε έναντι των 450 ευρώ για μία ώρα.

Τα προσημειωμένα χρήματα βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του μοντέλου, έξω από το ξενοδοχείο.

Η 27χρονη κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων προσώπων, ενώ σε βάρος της 44χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ

Η 27χρονη Θεσσαλονικιά ομολογουμένως είναι μια όμορφη γυναίκα.

Στα προσωπικά της προφίλ στο instagram και το facebook αρέσκεται να ανεβάζει προκλητικές φωτογραφίες που δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία των αντρών.

Το 2016 αναδείχθηκε τρίτη σε διαγωνισμό ομορφιάς, ενώ την περασμένη άνοιξη συμμετείχε σε ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα reality show της ελληνικής τηλεόρασης που παρουσίασε ο Ant1. Κατάφερε από την πρώτη στιγμή να προκαλέσει με την εμφάνισή της.

Μετά το reality οι «μετοχές» της ανέβηκαν στην εγχώρια showbiz και άρπαξε την ευκαιρία να βγάζει …εύκολα χρήματα.

Δείτε φωτογραφίες της 27χρονης:

Με πληροφορίες από tribune.gr και neaselida.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ