ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!

Το είδαμε κι’ αυτό στη Λάρισα, αφού άγνωστοι δράστες διέρρηξαν αυτοδιαχειριζόμενο στέκι όπου πραγματοποιούνται οι συνελεύσεις της ερασιτεχνικής ομάδας «Μαρίνος Αντύπας» και το οποίο λειτουργεί ως χώρος παρέμβασης, επικοινωνίας και προβληματισμού, βάζοντας στο στόχαστρό τους λάβαρα και πανό του σωματείου!

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή την περασμένη Παρασκευή, όταν έκπληκτα τα παιδιά του συλλόγου διαπίστωσαν πως η πόρτα του στεκιού, που στεγάζεται στη συμβολή των οδών Δροσίνη και Σολωμού, ήταν παραβιασμένη, ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε εξακριβώθηκε πως είχαν αφαιρεθεί μια σημαία, δυο πανιά, ένα κασκόλ καθώς και ένα λάβαρο από το τουρνουά μνήμης που διοργανώθηκε από το σωματείο, στη μνήμη νεαρού ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή της ομάδας που «προδόθηκε» από την καρδιά του στο γήπεδο.

«Θα ξαναφτιάξουμε το πανί του βόλεϊ που μιλούσε για αντισεξισμό, θα ξαναφτιάξουμε τη σημαία, θα ξαναφτιάξουμε το αντιφασιστικό πανό και θα συνεχίσουμε να κυνηγάμε όσους χαιρετούν ναζιστικά. Αυτό που μας ενόχλησε ήταν η απώλεια του λάβαρου από το τουρνουά μνήμης που είχαμε διοργανώσει για ένα μέλος που χάσαμε μέσα στο γήπεδο.

Δεν περιμέναμε να σεβαστούν κάτι τέτοιο άνθρωποι που δείχνουν ανάλογες συμπεριφορές», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μέλη του «Μαρίνου Αντύπα», ενώ σε πρόσφατο αγώνα της ομάδας μπάσκετ στο κλειστό του Αγ. Θωμά «σήκωσαν» και σχετικό πανό σχολιάζοντας με το δικό τους τρόπο τη διάρρηξη.

Και μη χειρότερα με τους ανεγκέφαλους, ή μήπως κάποιους άλλους…

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ