ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ Η ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Στην κατάψυξη μπαίνει από σήμερα το βράδυ η Λάρισα με τον υδράργυρο να καθηλώνεται στους -8 τη νύχτα και στους -9 το πρωί σύμφωνα με τις μετριοπαθείς εκτιμήσεις έγκυρων μετεωρολόγων που προβλέπουν ακόμη και αραιές χιονοπτώσεις τις επόμενες ώρες.

Με δεδομένες τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, που αναθεώρησαν τις προγνώσεις τους για τις θερμοκρασίες προς το χειρότερο, δεν ήταν και λίγοι οι γονείς που δεν έκρυβαν την ενόχλησή τους για την απόφαση του δήμου Λαρισαίων να ανοίξει το πρωί της Τρίτης τα σχολεία, όταν θα επικρατεί παγετός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι θερμοκρασίες από σήμερα το βράδυ, μέχρι και αύριο το μεσημέρι θα είναι διαρκώς υπό το μηδέν.

“Πως είναι δυνατόν παιδάκια να βγουν με -9 ή -10 το πρωί και να περπατήσουν σε παγωμένα πεζοδρόμια ή και προαύλια” σημείωνε γονέας μαθητή δημοτικού, που αναρωτήθηκε για το ποιος θα έχει την ευθύνη αν προκληθεί κάποιο ατύχημα.

Στο ίδιο μήκος κινήθηκαν και άλλοι γονείς, ενώ και εκπαιδευτικοί που μετακινούνται από γύρω περιοχές με ακόμη χαμηλότερες θερμοκρασίες, δεν έκρυβαν την ενόχλησή τους για την απόφαση του δήμου Λαρισαίων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ