ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (ΦΩΤΟ)

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου γυναικών Αργυροπουλίου “η Αγία Παρασκευή” που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην ταβέρνα του Γ. Κουτίνα στο Αργυροπούλι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες γυναίκες του χωριού μέλη και φίλες του συλλόγου καθώς και μέλη συλλόγων γυναικών της περιοχής.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η πρόεδρος του συλλόγου Β. Καλογιάννη, η οποία αναφέρθηκε στις δράσεις του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε αλλά και στο σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, καλώντας τις γυναίκες του χωριού να πλαισιώσουν το σύλλογο και να στηρίξουν τις δράσεις του.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης που τόνισε ότι υπάρχει μία πολύ καλή συνεργασία με τη διοίκηση του συλλόγου και υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στο έργο του, ευχόμενος καλή και ευτυχισμένη χρονιά σε όλες.

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η αντιδήμαρχος Φ. Λαγκιόλη – Μπίλιου.

Οι συμμετέχουσες στην εκδήλωση το διασκέδασαν με την ψυχή τους χορεύοντας με τους ήχους της ορχήστρας του Βαγγέλη Πέγιου (Τραγούδι Τζήμας, Βαλεντίνα, κλαρίνο Β. Πέγιος και Δ. Τσιούτσιας)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ