ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Δανιήλ Εξαρχος, ιδιοκτήτης του γραφείου “Epsilon ασφάλειες” 

Το προϊόν απευθύνεται σε ανεξάρτητους επαγγελματίες μεταφορείς, σε μεταφορικές εταιρείες καθώς και σε Εταιρείες που μεταφέρουν τα εμπορεύματά τους με δικά τους φορτηγά (Φ.Ι.Χ).

Ένας  επαγγελματίας στο χώρο των μεταφορών, διακινεί  καθημερινά εμπορεύματα με αξία, είτε το φορτηγό είναι δικό του είτε μισθωμένο, ανεξάρτητα από το αν δουλεύει με μεταφορική εταιρεία ή μεμονωμένα ως επαγγελματίας, έχει ευθύνη για το φορτίο που μεταφέρει.

Πολλοί είναι οι αστάθμητοι παράγοντες που μπορούν να προξενήσουν την καταστροφή ή τη φθορά των εμπορευμάτων και να βρεθείτε υπόλογος απέναντι στον ιδιοκτήτη τους.

Η ασφαλειες EPSILON με την συνεργασία αξιόπιστων ασφαλιστικών εταιρειών σας εξασφαλίζουν από τις διεκδικήσεις για αποζημίωση που μπορεί να προκύψει από τον πελάτη σας ιδιοκτήτη του εμπορεύματος, αν πάθει ζημιά το φορτίο που μεταφέρετε για λογαριασμό του. Σημειώστε ότι η νομοθεσία, πλέον, επιβάλλει την ασφάλιση των μεταφορών εμπορευμάτων εσωτερικού.(Με βάση το νόμο υπ’ αριθ. 3887 του Σεπτεμβρίου 2010, που εφαρμόστηκε από τον Δεκέμβριο του 2010, η ασφάλιση των μεταφορών εμπορευμάτων εσωτερικού είναι υποχρεωτική).

Κάνε την αρχή τώρα!

Με το πρόγραμμα Ασφάλισης Οδικής Μεταφοράς Εμπορευμάτων εξασφαλίζεται μοναδικά πλεονεκτήματα :

  • Σας προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία,
  • Προσιτό ασφάλιστρο, ανάλογα με το μέγεθος του φορτηγού σας και το ανώτατο όριο ανά φόρτωση που θα επιλέξετε
  • Σας εξασφαλίζει, για κατά παντός κίνδυνο, για απώλειες ή ζημιές που μπορεί να προκύψουν κατά τη μεταφορά των εμπορευμάτων.

Τι καλύπτει :

  • Καλύπτει τη μεταφορά πάσης φύσεως εμπορευμάτων (εκτός αυτών που αναφέρονται παρακάτω), κατά παντός κινδύνου, για απώλειες ή ζημιές που μπορεί να προκύψουν κατά τη μεταφορά τους.
  • Καλύπτει ζημιές ή απώλειες που θα προκληθούν σε μεταχειρισμένα εμπορεύματα ή άνευ συσκευασίας, κινητά τηλέφωνα, γούνες, λουλούδια (όχι αποξηραμένα), φυτά, εικαστικά έργα τέχνης, πίνακες, αντίκες, γλυπτά, τσιγάρα – προϊόντα καπνού και οινοπνευματώδη ποτά (εκτός μπύρας και οίνου), συνέπεια σύγκρουσης, πρόσκρουσης, ανατροπής, φωτιάς ή έκρηξης του μέσου μεταφοράς.

Εξασφαλίζει εσάς και τα εμπορεύματα που μεταφέρετε

ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ …………..ΤΟ ΠΩΣ……

Τηλ.: 2492022292, κιν.: 6937 464212, email :exarhos@i-epsilon.gr, Ηρώων Πολυτεχνείου 7 – Τύρναβος, 401 00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ