ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο Π. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

Το Παράρτημα Α.μεΑ. Λάρισας «Ο Αριστεύς» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφθηκε ο βουλευτής και πρώην υπουργός κ. Παν. Κουρουμπλής, ο οποίος θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του συζήτησε με την πρόεδρο του Κ.Κ.Π.Π.Θεσσαλίας κ. Δήμητρα Ριζούλη, ζητήματα σχετικά με την λειτουργία του Κέντρου και τις προοπτικές εξέλιξης του, στη βάση της Ευρωπαϊκής στρατηγικής γα την αποφυγή της ιδρυματοποίησης και της στήριξης των μεταρρυθμίσεων για τη μετάβαση από την ιδρυματική φροντίδα, στη φροντίδα σε επίπεδο τοπικής κοινότητας, έτσι ώστε τα άτομα με αναπηρίες να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να διασφαλίζεται ότι μπορούν να απολαμβάνουν τα θεμελιώδη δικαιώματά τους.

Ο πρώην υπουργός δεσμεύτηκε ότι στο πλαίσιο της υποψηφιότητας του στο ευρωψηφοδέλτιο θα βρίσκεται σε άμεση επαφή και συνεργασία με τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας.

Τον κ. Κουρουμπλή υποδέχθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παν. Σαρχώσης, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Π.Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ-Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ» κ. Δημ. Λιόλιος, ο Συντονιστής του τμήματος Υγείας Σύριζα Λάρισας κ. Ιωαν. Καριπίδης και το μέλος του τμήματος Υγείας Σύριζα Λάρισας κ. Σπ. Μητρούλιας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ