ΣΤΟΥΣ «8» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Την πρόκρισή του στους «8» του κυπέλλου της ΕΠΣΛ πανηγύρισε ο Τύρναβος 2005 που επικράτησε μετά από πολύ καλό παιχνίδι του Παναγροτικού στη Νίκαια με σκορ 1-2.

Ο Τύρναβος ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα με το Μπάκο και πριν ακόμη κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Πατσιωτός έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του (6’), ενώ ο Παναγροτικός επιχείρησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, με το Φάσσα να σημαδεύει στο 11’ το δοκάρι του Χαλκιά!

Οι παίκτες της Νίκαιας μείωσαν τελικά το σκορ στο 25’, χάρη σε τέρμα του Καφαντάρη, ενώ στην επανάληψη οι Τυρναβίτες επιχείρησαν να κλειδώσουν τη νίκη, ωστόσο οι Κοκόμπελης και Πατσιωτός δεν βρήκαν στόχο, παρατείνοντας την αγωνία.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε, με τους παίκτες του Τυρνάβου να πανηγυρίζουν τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ (Ε. Μπρισίμης): Σδούγκας, Ψαθάς (60’ λ.τ. Ν. Πανδρεμένος), Σώκος, Νικολακούλης, Χ. Πανδρεμένος, Πουρτσίδης, Σακελλαρίου, Φάσσας (71’ Χριστοδούλου), Γκουντίκας, Μπαλανίκας, Καφαντάρης (46’ λ.τ. Σαρακατσάνης).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ηλ. Σελιώνης): Χαλκιάς, Καρράς, Πρατσίλας (74’ Δασκαλόπουλος), Πατσής, Νταναβάρας, Ντονούδης, Κοκόμπελης, Κατσαρός, Μπάκος (45’ λ.τ. Κατσαβός), Πατσιωτός, Λιάκος (30’ Ιωαννίδης, 90’+1’ λ.τ. Γκουγκουλιάνας).

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ