ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΑΝΙ

Ευχαριστήριο μήνυμα του δημάρχους προς όλους τους συντελεστές για την επιτυχία, αλλά και προς τους χιλιάδες επισκέπτες

Δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για την άψογη όπως τη χαρακτηρίζουν διοργάνωση του φετινού επετειακού καρναβαλιού αλλά και του μπουρανί την Καθαρά Δευτέρα τα στελέχη της δημοτικής αρχής του δήμου Τυρνάβου, τονίζοντας ιδιαίτερα και τη μαζική προσέλευση επισκεπτών.

Μάλιστα σήμερα σε συνάντηση του Δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση και του Διοικητή του Α.Τ. Τυρνάβου Αστυνόμο Α΄ Σεραφείμ Μπίρδα διαπιστώθηκε η αρτιότητα των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων και ιδιαίτερα η διοργάνωση του «Καρναβάλι – Μπουρανί» στην πόλη του Τυρνάβου.

Οπως τονίστηκε δεν υπήρξαν περιστατικά παραβατικότητας ή άλλου είδους προβλήματα. Όλα κύλησαν ομαλά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των υπηρεσιών του Δήμου και του Αστυνομικού Τμήματος, ενώ η απόφαση για τη διενέργεια αλκοτέστ σε όλους τους οδηγούς των αρμάτων απέδωσε καρπούς αφού κανείς δεν εντοπίστηκε να έχει κάνει σρήση αλκοόλ.

Οι υποδομές που υπάρχουν πλέον από πέρυσι για την εξυπηρέτηση των εκδηλώσεων αλλά και τα προληπτικά μέτρα που ελήφθησαν (όπως το αλκοτέστ στους οδηγούς των αρμάτων) συνέβαλαν στο να διοργανωθεί το πιο ασφαλές Καρναβάλι – Μπουρανί.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι Υπαστυνόμοι Γεώργιος Πατσιαούρας και Θάνος Ζήσης, οι Αντιδήμαρχοι Τυρνάβου κκ Χρήστος Τσιόπας και Κων/νος Κουλιός και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ψύρρας Αναστάσιος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Παράλληλα ο δήμαρχος ευχαριστεί όλους, όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση των εκδηλώσεων «Καρναβάλι – Μπουρανί 2019». Συγκεκριμένα σε δήλωσή του αναφέρει:

Ευχαριστώ τους χιλιάδες καρναβαλιστές και τους υπεύθυνους των πληρωμάτων που συμμετείχαν στην παρέλαση της Κυριακής και ανέδειξαν τον χαρακτήρα του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού ιδιαίτερα φέτος που γιορτάζαμε τα 40 χρόνια διοργάνωσης.

Επίσης, ευχαριστώ τους χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν στον Τύρναβο το τριήμερο της Αποκριάς και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τόπο μας και να δεχτούν τη φιλοξενία μας.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς που υποστήριξαν την πιο εμβληματική διοργάνωση του Δήμου μας αλλά και τους επαγγελματίες – καταστηματάρχες, τους οινοποιούς – αποσταγματοποιούς, τους παραγωγούς της περιοχής και τους συλλόγους, οι οποίοι συμβάλλουν τόσο στην προβολή του Δήμου μας όσο και στην πραγμάτωση των εκδηλώσεων.

Ευχαριστώ επίσης για τη συνεργασία το Α.Τ. Τυρνάβου, το ΕΚΑΒ Λάρισας, την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Λάρισας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και τη ΔΕΗ.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημιουργούς των αρμάτων, τους τεχνικούς και το σύνολο του προσωπικού των υπηρεσιών για την καθοριστική συνεισφορά τους στη διοργάνωση και στην ομαλή διεξαγωγή αυτού του ιδιαίτερου πολιτιστικού γεγονότος του Δήμου μας.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ