ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Ανακοίνωση της παράταξης με τα πρώτα ονόματα του τοπικού ψηφοδελτίου

Πετάει κυριολεκτικά η φιλικά προσκείμενη στον Στέλιο Ροντούλη αυτοδιοικητική ομάδα του Αργυροπουλίου. Ήδη μορφοποιείται  ένα πανίσχυρο τοπικό ψηφοδέλτιο , που διεκδικεί με αξιώσεις την εκλογική  πρωτιά στο χωριό.

Αποστόλης Βογιατζής , Θανάσης Παπαλέξης και Γιώργος Λίτσας, διακήρυξαν την απόφασή τους , μονιασμένοι σαν μια γροθιά, να συγκροτήσουν ένα αδέσμευτο και ακηδεμόνευτο  ψηφοδέλτιο , μέσα από το οποίο θα πηγάσει ένα ελπιδοφόρο μέλλον για το χωριό τους.Όπως , μάλιστα , διατείνονται δεν θα λογοδοτούν σε κανέναν άλλο παρά μονάχα στους κατοίκους του Αργυροπουλίου,  οι οποίοι είναι και οι μόνοι εντολείς τους.
Με βάση την εξέλιξη αυτή,  ο κ. Ροντούλης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: “Μια καταπληκτική ομάδα υποψηφίων Τοπικών Συμβούλων συγκροτείται  στο Αργυροπούλι,  με μεγάλα όνειρα για την ανάπτυξη του χωριού. Όλοι τους είναι άτομα καταξιωμένα και πολύ αγαπητά στην τοπική κοινωνία , με μεγάλη διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στους συντοπίτες τους.Είναι γέννημα θρέμμα του Αργυροπουλίου,  στο οποίο ζουν, δραστηριοποιούνται και έχουν φτιάξει τις οικογένειές τους.
Θέλουν να φτιάξουν ένα  όμορφο και ζωντανό  χωριό  που θα κρατάει τους νέους ανθρώπους του.Εμείς , ως αυτοδιοικητική Παράταξη,σεβόμαστε την ανεξάρτητη παρουσία τους και απλώς τους στηρίζουμε , χωρίς να τους ποδηγετούμε.Σεβόμαστε την αυτοτέλειά τους και χαιρόμαστε που οι ίδιοι τραβούν μπροστά για το χωριό τους. Είμαστε βέβαιοι ότι σύντομα θα πλαισιωθούν και από άλλες ηχηρές υποψηφιότητες , λαμβάνοντας τη μορφή ενός ακαταμάχητου εκλογικού σχήματος.Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ