ΣΤΗ ΒΡΥΣΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΧΘΕΣ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Στιγμές χαλάρωσης, αλλά και ευκαιρίες επαφών με απλούς πολίτες για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας και υποψήφια ευρωβουλευτή Ζωή Κωνσταντοπούλου χθες νωρίς το μεσημέρι στη Βρύση Τυρνάβου εν μέσω εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής που γιόρταζαν την Πρωτομαγιά.

Η κ. Κωνσταντοπούλου που συνοδευόταν από τον επίσης υποψήφιο ευρωβουλευτή Λάμπρο Καραγεώργο και πολιτικούς της φίλους από την περιοχή, εξηγούσε ότι “Η Πλεύση Ελευθερίας” κατέρχεται αυτόνομη στις ευρωεκλογές από δεν διαμορφώθηκαν εκείνες οι προϋποθέσεις για συνεργασία με άλλες αντιμνημονιακές πολιτικές δυνάμεις.

Η κ. Κωνσταντοπούλου επαναλάμβανε τη θέση: “Η Πλεύση Ελευθερίας, δεν κοιτάζει ούτε αριστερά, ούτε δεξιά. Κοιτάζει μόνο μπροστά” και ζήτησε την ψήφο των πολιτών λέγοντας ότι η Πλεύση Ελευθερίας ζητά από τους πολίτες να τη στηρίξουν για να τους στηρίξει και να τους εκφράσει, τονίζοντας σε όλους τους τόνους ότι η Πλεύση Ελευθερίας προέρχεται από την κοινωνία και είναι για την κοινωνία, προέρχεται από τους πολίτες και είναι για τους πολίτες.

φωτο: Δημήτρης Παιδής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ