ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑ Η ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΣΣΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΚΚΑ – ΠΑΠΑΝΙΚΑ

Εμπνευσμένη από το μήνυμα του ΚΕΘΙ “Κατεβαίνω” που προτρέπει τις γυναίκες να πάρουν ενεργό μέρος στις εκλογές, αλλά και από τη διάθεσή της για προσφορά, η κ. Ευαγγελία Κάκκα – Παπανίκα, που κατάγεται από τον Τύρναβο είπε το “ναι” και είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό “Η Θεσσαλία στην καρδιά μας” του Νίκου Τσιλιμίγκα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ

Γεννήθηκε στον Τύρναβο το πατρικό της όνομα είναι Κάκκα Ευαγγέλια του Κων/νου και μέχρι το 1973 κατοικούσε στον Τύρναβο οπότε και μετακόμισε και κατοικεί μόνιμα στη Λάρισα.

Δούλευε ως εργοδηγός δομικών έργων στο δήμο Λαρισαίων για 35 χρόνια.

“ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ!!!!!”

Πάντοτε ενεργή δημότης, κάνει ένα βήμα παραπάνω στη ζωή της και Συμμετέχει με όλες μου τις δυνάμεις στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου ,γιατί νοιάζεται για την πόλη της, την περιφέρεια Θεσσαλίας.

Είναι τακτικό μέλος της περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των φύλων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ως εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Είναι μέλος του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών που είναι Διακομματική Επιτροπή και σκοπό έχει την προώθηση θέσεων προκειμένου να γίνει πράξη η ίση και ισότιμη συμμετοχή των γυναικών στα κόμματα, στο Κοινοβούλιο, στην Αυτοδιοίκηση, στίς διοικήσεις οργανισμών Δημόσιου και Ιδιωτικού Δικαίου και γενικότερα στα κέντρα αποφάσεων.

Με το σύνθημα “ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ”  ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ.

“Φέτος το Μάη ψηφίζουμε και εκλέγουμε και γυναίκες.

Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για Δημοκρατία εάν δεν λάβουμε υπόψιν τις αρχές και τα προτάγματα τής Ισότητας των φύλων, τις ανισότητες, την απόσυρση των γυναικών στην ιδιωτική σφαίρα, σπρώχνοντάς τες στο περιθώριο της Πολιτικής.

Στόχος της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των φύλων είναι να ενισχύσει την συμμετοχή των γυναικών, να ενδυναμώσει την παρουσία τους στην πολιτική ζωή τής χώρας, στα κέντρα λήψης των αποφάσεων σε τοπικό, περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο”, επισημαίνει σε κάθε ευκαιρία η κ. Κάκκα – Παπανίκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ