ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ: ΤΟ ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ «ΙΕΡΑΤΕΙΟ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

«Το “ιερατείο” της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενδιαφέρεται πρωτίστως να κερδίζει εις βάρος του Νότου επηρεάζοντας την οικονομική κατάσταση χωρών με σαφώς οικονομικά κίνητρα, την ώρα που προοδευτικές δυνάμεις που πιστεύουν στη Δημοκρατία και στην Ευρώπη των εθνών και των λαών δεν εμφανίζονται πουθενά

ή χαρακτηρίζονται ως λαϊκιστές».

Αυτά τονίστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν μέλη του Άρματος Συνεργασίας και υποψήφιοι ευρωβουλευτές, που με επικεφαλής το Γιάννη Δημαρά επισκέπτονται τη Λάρισα ενόψει των εκλογών.

«Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, το ΕΠΟΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ) και το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ένωσαν τις δυνάμεις τους στο «ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» με κοινό στόχο να διαφυλαχθεί η εθνική ταυτότητα της Ελλάδας και να ανακτήσουν οι Έλληνες την οικονομική τους ανεξαρτησία», ανέφερε ο Γ. Δημαράς, μη κρύβοντας την ανησυχία του για την τουρκική προκλητικότητα, τη μη ενημέρωση που καταγράφεται όσον αφορά τις Ευρωεκλογές και τον Έλληνα ψηφοφόρο, αλλά και για δημοσκοπήσεις που όπως ανέφερε «αποτελούν προϊόντα διεργασιών ανάμεσα σε εταιρίες και κόμματα, χωρίς να αντικατοπτρίζουν την αλήθεια και την πραγματικότητα».

Πλαισιωμένος από τους υποψηφίους ευρωβουλευτές κκ. Αχιλλέα Βουνάτσο, Γρηγόρη Πέτρου και Νίκο Αλβανό ο Γ. Δημαράς τόνισε πως οι ευρωεκλογές αφορούν «σε μια σοβαρή αναμέτρηση που σαφώς έχει να κάνει με την εθνική μας πορεία καθώς η Ευρώπη ταλανίζεται από προβλήματα και η Ε.Ε επιμένει να εστιάζει στα οικονομικά και μόνο», ζητώντας από τους πολίτες να εμπιστευτούν και να στηρίξουν το «ΑΡΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» το οποίο παραμένει σταθερό στην αντιμνημονιακή του θέση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ