ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ  ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΩΣ ΕΔΩ!

Κάλεσμα του Υποψηφίου Ευρωβουλευτή της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Αντώνη Αδάμου που υποστηρίζει ότι  μπροστά στην κάλπη δεν πρέπει να υπάρχει κανένα δίλλημα! 

Οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι νέες, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, καλούνται να   μαυρίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβερνητική του πολιτική, τη ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ, τους εθνικιστές – ακροδεξιούς των ΑΝΕΛΛ και ΛΑΟΣ, τους νεοφασίστες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τα υπό κατασκευή  «σοβαρά» δήθεν παρακλάδια της.

Καλούνται να καταδικάσουν την ΕΕ και την πολιτικής της αφού φάνηκε πλέον πως είναι ένας σκληρός μηχανισμός στην υπηρεσία του κεφαλαίου ο οποίος συρρικνώνει τα δημόσια και δωρεάν αγαθά της Παιδείας, Υγείας,  ασφάλισης, σύνταξης, και ό,τι με αγώνες και αίμα οι εργαζόμενοι είχαν επιβάλλει.                                Η Ε.Ε. θωρακίζεται απέναντι στους λαούς με τον ακρωτηριασμό δημοκρατικών δικαιωμάτων, την ενισχυόμενη αυταρχική και εξωθεσμική πολιτική διαχείριση από ανεξέλεγκτα όργανα π.χ. (eurogroup.), ενθαρρύνει την αύξηση των πολεμικών δαπανών και συμμετέχει στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους στην ευρύτερη περιοχή.

Σήμερα είναι αναγκαία η πολιτική συμπόρευση των Κομμουνιστικώνκαι  αριστερών ριζοσπαστικών δυνάμεων που αγωνίζονται είτε για μια λαϊκή συνολική ρήξη και έξοδο της χώρας από την ΕΕ, είτε ενάντια στην ευρωζώνη και το ευρώ, είτε κατανοούν πως η σημερινή ΕΕ δεν μεταρρυθμίζεται .

Όσο μεγαλύτερη είναι η εργατική συσπείρωση καιη λαϊκήαντίδραση,τόσο περισσότερο θα αισθανθεί η άρχουσα τάξη ότι απειλείται και τα οφέλη για το λαό θα είναι υπολογίσιμα.

Αλλά για να συμβεί αυτό χρειάζεται, στο σκληρό σήμερα να έχεις ως πυρήνα της πολιτικής σου, την τακτική συγκέντρωσης των ανάλογων δυνάμεων.

Η ρήξη και η έξοδος από την ΕΕ δεν θα είναι μονόπρακτο, αλλά μια πορεία από το σήμερα προς τα εκεί. Αυτό είναι το πραγματικό επίδικο του σήμερα για να ανοίξει ο δρόμος για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση.

Η μόνη διέξοδος για την υπεράσπιση των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων, είναι η πάλη ενάντια στην ΕΕ, η αντικαπιταλιστική ρήξη και η αποδέσμευση από την ΕΕ.

ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΔΑΜΟΥ

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

Μέλος  του Π.Σ.Ο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ