ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΤΟ ΒΑΛΣ ΤΗΣ ΠΑΓΩΜΕΝΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ»

Παρουσιάζεται και στη Λάρισα το βιβλίο της Φωτεινής Αγγέλη : «Το βαλς της παγωμένης καρδιάς», από τις εκδόσεις «Όστρια», στο Χατζηγιάννειο πνευματικό κέντρο του Δήμου Λαρισαίων (Ρούσβελτ 59), την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019, στις 7:30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο.

Το βιβλίο παρουσιάστηκε ήδη στην Αθήνα, στο  Δίστομο, κ.α. Για το βιβλίο θα μιλήσει η δικηγόρος, Θεοδώρα Λάμπρου – Φορφόλια και η ίδια η συγγραφέας, αποσπάσματα του βιβλίου θα αποδώσουν μέλη της Θεατρικής Σκηνής Λάρισας «Ονείρων Θαύματα», ενώ θα συμμετάσχουν στο χορευτικό και μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών Λάρισας. Το βιβλίο θα παρουσιάσει η ηθοποιός & θεατρική συγγραφέας, Κατερίνα Χατζημαρκάκη.

Η ζωή είναι πόλεμος, ένας πόλεμος με νικητές και ηττημένους. Για να βγεις νικητής, πρέπει να γίνεις δυνατός, δυνατός όμως δε γεννιέσαι, αλλά γίνεσαι, μόνο μέσα από τον πόνο, την απώλεια, την αδικία. Σ’ αυτόν τον άνισο κι άδικο πόλεμο έζησε η Κατερίνα, μια γυναίκα που πάλεψε στα σκοτεινά χρόνια της ντροπής κι έγινε φωτεινό παράδειγμα για όσους έζησαν κοντά της.

Παράδειγμα ήθους, θέλησης, δύναμης, ψυχής. Το βιβλίο είναι βγαλμένο από τη ζωή και είναι αφιερωμένο στους κατοίκους του μαρτυρικού Δίστομου, στους γενναίους αγωνιστές, στους ζωντανούς και στους πεσόντες για την ελευθερία της πατρίδας. Είναι ένα μυθιστόρημα γλυκόπικρο για τη φιλία, την αγάπη, τον πειρασμό και τη λύτρωση. Μια ιστορία για καταπιεσμένα πάθη, για κρυμμένα μυστικά, αλλά κυρίως, για την αναζωογονητική δύναμη της αγάπης.

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com