ΕΛΜΕ: ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ

Το Δ.Σ  της ΕΛΜΕ Λάρισας καλεί τους καθηγητές που δεν έχουν δηλώσει και επιθυμούν να γίνεται μηνιαία παρακράτηση για ΕΛΜΕ-ΟΛΜΕ-ΑΔΕΔΥ-ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ της ΕΛΜΕ να στείλουν στο Email: elmelar@otenet.gr της ΕΛΜΕ συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση.

Επίσης για την δημιουργία κάρτας εισόδου για τα στρατιωτικά πρατήρια, θα πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος συνάδελφος να συμπληρώσει την αίτηση σύμφωνα με το από 30-05-2019 ενημερωτικό της ΟΛΜΕ.

Μετά τη συμπλήρωση της φόρμας ( http://olme-attik.att.sch.gr/new/?p=12061 ) θα επακολουθήσει επαλήθευση των στοιχείων και έλεγχος και θα σταλεί στο email που θα δηλώσετε ο τρόπος εμφάνισης της κάρτας.

Οι κάτοχοι smartphones θα μπορούν να έχουν την κάρτα στο τηλέφωνό τους την οποία θα επιδεικνύουν στην είσοδο των πρατήριων μαζί με την αστυνομική τους ταυτότητα (σας αποστέλλεται στο e-mail που θα καταχωρήσετε σε μορφή jpeg).

Οι μη κάτοχοι smartphones θα μπορούν να εκτυπώνουν την κάρτα και μαζί με την αστυνομική τους ταυτότητα θα μπορούν να εισέρχονται στα πρατήρια (σας αποστέλλεται στο e-mail που θα καταχωρήσετε σε μορφή PDF).

Η βεβαίωση πληρωμής που θα χρειασθεί ο κάθε ενδιαφερόμενος συνάδελφος αποδεικνύεται: α) για όσους γίνεται μηνιαία παρακράτηση αρκεί η βεβαίωση αποδοχών μηνός ΜΑΙΟΥ από το σύστημα ΑΘΗΝΑ, β) οι μόνιμοι-αναπληρωτές-ωρομίσθιοι-αποσπασμένοι που έλαβαν μέρος στις εκλογές για το Δ.Σ και το 19ο συνέδριο η απόδειξη πληρωμής σκαναρισμένη και γ) όσοι έλαβαν μέρος στις εκλογές αλλά έχουν χάσει την απόδειξη πληρωμής, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην ΕΛΜΕ Λάρισας για να τους χορηγήσουμε αντίστοιχη βεβαίωση ότι είναι οικονομικά τακτοποιημένοι για το 2019.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ