ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΟΝ Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Σε μεγάλες αλλαγές προχωρά η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, αρχής γενομένης από τον “πάγκο” της ομάδας.

Ο Λευτέρης Χαντζιάρας θα αποτελέσει το νέο πρόσωπο στο προπονητικό τιμ των Αμπελωνιτών, όπου μαζί με τον Ανδρέα Γιαννόπουλο καλούνται να διατηρήσουν την ομάδα σε κορυφαίο επίπεδο και να την οδηγήσουν ακόμη ψηλότερα.

Τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου, μετά την εκλογή του Ανδρέα Γιαννόπουλου ως δημοτικού συμβούλου με τη νικήτρια παράταξη στον Δήμο Τυρνάβου και τις αυξημένες υποχρεώσεις, που αναμένεται να έχει, κινήθηκαν τάχιστα ώστε η ομάδα να μην μείνει πίσω στον προγραμματισμό της, κλείνοντας τον έμπειρο προπονητή.

Ο Λευτέρης Χαντζιάρας είναι ήδη εδώ και δυο χρόνια εκ των προπονητών στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου ενώ διετέλεσε προπονητής της ανδρικής ομάδας του Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά στη Γ’ Εθνική, οδηγώντας την το 2014 στη Β’ Εθνική!

Τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου, μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα αποτελεί έναν ζωντανό οργανισμό, που διαρκώς εξελίσσεται και αλλάζει. Έτσι, για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου θα έχουμε ένα προπονητικό δίδυμο, που ευχόμαστε να μας οδηγήσει ακόμη ψηλότερα.

Με την έλευση του Λευτέρη Χαντζιάρα και την παρουσία του Ανδρέα Γιαννόπουλου, νομίζω ότι θέτουμε τις βάσεις για μια ανανεωμένη ομάδα, που θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί.

Στα δύο χρόνια, που έχουμε αναλάβει την διοίκηση της ομάδας, έχουμε καταφέρει να φτάσουμε σε δυο final four Κυπέλλου Θεσσαλίας και έχουμε τερματίσει ισάριθμες φορές στην πρώτη θέση του Πρωταθλήματος με το αξιοζήλευτο ρεκόρ των 37 νικών σε 40 αγώνες, χάνοντας και τις δυο χρονιές την άνοδο στη Γ’ Εθνική στις λεπτομέρειες.

Η παρακαταθήκη, λοιπόν, είναι μεγάλη και ευελπιστούμε ότι όλοι θα σταθούμε αντάξιοι της ιστορίας της ομάδας μας.

Καλή επιτυχία στους προπονητές μας. Είμαστε όλοι δίπλα τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ