ΑΧ. ΖΥΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΟ Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ο νέος τεχνικός του Γ.Σ Τυρνάβου μιλά στο paidis.com

Δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο εκφραστή της η γνωστή ρήση «θα μιλήσω στο γήπεδο», καθώς το να συνομιλείς με το νέο τεχνικό του Γ.Σ Τυρνάβου Αχιλλέα Ζυγελόπουλο αποτελεί αν μη τι άλλο… στοίχημα για το δημοσιογράφο, αφού ο κόουτς χρόνια τώρα έμαθε να εκφράζεται εντός των γραμμών του γηπέδου ή από την άκρη των πάγκων.

Θηρίο στο κλουβί, ανυπόμονος και ενθουσιώδης μα ταυτόχρονα και προσγειωμένος ο κόουτς δεν αρνήθηκε ωστόσο δυο λόγια στο paidis.com ενόψει της νέας πρόκλησης και της δυναμικής όπως όλα δείχνουν επανόδου του Γ.Σ Τυρνάβου στα μπασκετικά δρώμενα της Λάρισας.

«Βρισκόμαστε σε περίοδο σχεδιασμού, οι μεταγραφικές κινήσεις μας “τρέχουν” και η ματιά μας είναι σε βάθος 3ετίας να πανηγυρίσουμε την άνοδό μας στην Α1 ΕΣΚΑΘ, μιας και μετά την επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου ξεκινάμε από τη Β’ ΕΣΚΑΘ», αναφέρει ο νεαρός τεχνικός, που μιλά με ενθουσιασμό για τη νέα προσπάθεια και τη στήριξη που του παρέχει η διοικούσα επιτροπή, που εκφράζεται στο πρόσωπο του Γ. Ευαγγέλου.

«Πρόκειται για έμπειρο διοικητικό με όραμα που πλαισιώνεται από πολύπειρους “μπασκετικούς” Τυρναβίτες όπως είναι οι Ζαραγκότας, Τέλιος και Χασαμπαλιώτης που δεν χρειάζονται συστάσεις και φυσικά θεωρώ ιδιαίτερα τιμητική την πρόταση που μου έγινε», σημειώνει ο Αχ. Ζυγελόπουλος, εκφράζοντας παράλληλα και τη χαρά του για τη φιλοσοφία των διοικούντων, που επιμένουν να δίνουν έμφαση σε νεαρούς αθλητές αλλά και στις ακαδημίες.

«Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας φιλοδοξούμε να μην ξεπερνά τα 24-25 χρόνια», τονίζει ο κόουτς, σημειώνοντας πως η δραστήρια όσο και νοικοκυρεμένη διοίκηση, οι φίλαθλοι και το γήπεδο-έδρα αποτελούν το «τρίπτυχο» της μελλοντικής επιτυχίας, αλλά και σπουδαία όπλα στη φαρέτρα του φετινού Γ.Σ Τυρνάβου.

«Είμαστε σε καλό δρόμο, καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια και τα υπόλοιπα εντός γηπέδου», έκλεισε την κουβέντα μας ο νέος τεχνικός, που όπως άλλωστε το συνηθίζει «θα μιλήσει στο γήπεδο»!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ