ΤΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΣΤΟ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ

Στη σύλληψη ενός Τυρναβίτη που έμενε στη Λάρισα προχώρησαν χθες αστυνομικοί της Λάρισας βάζοντας έτσι τέλος σε ένα σίριαλ που κρατούσε από το 2013, όταν και σε βάρος του εν λόγω Τυρναβίτη είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για υπόθεση κλοπής.

Χθες οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες μπήκαν στο σπίτι του και έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι ο καταζητούμενος είχε διαμορφώσει κατάλληλα κρύπτη μέσα στο βεστιάριο του σπιτιού όπου και έμπαινε σε περιπτώσεις αστυνομικών ερευνών στο σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σπίτι του ο καταζητούμενος Τυρναβίτη που είναι ηλικίας 47 ετών είχε τοποθετήσει κάμερες για να μπορεί να παρακολουθεί τί συμβαίνει στο δρόμο και στο εσωτερικό της πολυκατοικίας που διέμενε.

Μετά τη σύλληψή του χθες, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η επίσημη ανακοίνωση

Εν τω μεταξύ σε επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη του 47χρονου αναφέρονται τα εξής:

Συνελήφθη, στις 25-06-2019 το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 47χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (165) ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, καθώς και έξι ενεργές διαδικτυακές (ασύρματες και καλωδιακές) κάμερες ασφαλείας.

Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, σε βάρος του 47χρονου εκκρεμούν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, για τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, της απάτης, της κλοπής, καθώς και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ