ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΚΛΟΠΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Θύμα απατεώνισσας έπεσε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ηλικιωμένη γυναίκα στον Αμπελώνα, από την οποία με τη μέθοδο της απασχόλησης η απατεώνισσα αφαίρεσε χρυσαφικά που φορούσε στο λαιμό της, αλλά η κλοπή εξιχνιάστηκε σήμερα από το Α.Τ. Τυρνάβου.

Πιο συγκεκριμένα η γυναίκα τα στοιχεία της ποίας είναι στα χέρια της αστυνομίας πλησίασε το σπίτι της ηλικιωμένης και τη φώναξε να βγει έξψ. Μόλις η ηλικιωμένη ληκίας περίπου 70 ετών βγήκε έξω έσπευσε να την αγκαλιάσει προφασιζόμενη συγγενικό της πρόσωπο.

Στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί λέγοντας στην ηλικιωμένη ότι θα επιστρέψει σύντομα φέρνοντας μαζί της και τα παιδιά της για να τη δουν.

Μέσα σε λίγα λεπτά και αφού η απατεώνισσα είχε εξαφανιστεί η ηλικιωμενη διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά τα χρυσαφικά της και ειδοποίησε την αστυνομία, με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Τυρνάβου που ανέλαβαν την υπόθεση να προχωρούν σήμρα στην εξιχνίαση συντάσσοντας τη σχεική δικογρααφία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογες περιπτώσεις κλοπής σε βάρος ηλικιωμένων με την ίδια μέθοδο σημειώθηκαν πρόσφατα στους δήμους Τεμπών και Ελασσόνας.

Με αφορμή και αυτά τα περιστατικά οι αστυνομικοί καλούν τους ηλικιωμένους να είναι επιφυλακτικοί απέναντι σε άτομα που εμφανίζονται ως συγγενείς τους και να μην ανοίγουν τις πόρτες του σπιτιού τους ειδικά τις βραδυνές ώρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ